Pop Bizde - Kaan Ölker Beşinci albüm
HABERİ PAYLAŞ

Geçen yaz konserden konsere koşan Buray o yoğunluk arasında stüdyoya girip bir de albüm yapmış! Buray’ın 14 şarkıdan oluşan beşinci stüdyo albümü ‘Al Senin Olsun Dünya’ tüm dijital platformlarda yayında. Buray albümünde klasikleşen Buray ve Gözde Ançel şarkılarının yanı sıra Emrah Karakuyu, Fikri Karayel ve Cem Belevi gibi isimlerin de bestelerine yer vermiş.

Beşinci albüm

OYUNCULUK TEKLİFİ

‘Samsak Döveci’ şarkısı ile yıldızı parlayan Elif Buse Doğan oyunculuğa adım atıyor. Bir sinema filminde başrol oynaması teklif edilen Doğan, yapımcıların bu teklifini değerlendirme aşamasında.

Haberin Devamı

PROGRAMA BAŞLIYOR

Yeni albümünü geçtiğimiz günlerde dinleyicilerle buluşturan Mustafa Ceceli, 2024 yılında televizyon programı yapacak. Müzik ve eğlence içerikli olacak programın format hazırlığı devam ediyor.

ŞAMPİYON YILDIZ

Son zamanlarda üst üste yaptığı düetler ve solo çalışmalarıyla müzik listelerinde boy gösteren Yıldız Tilbe, YouTube’da en çok dinlenen ve izlenen kadın şarkıcı oldu. Sezen Aksu, Kibariye gibi isimleri geride bıraktı.

STÜDYODA BULUŞTULAR

Semicenk’le yaptığı düet ile ismini duyuran Doğu Swag ve Aleyna Tilki birlikte stüdyoya girdi. Aleyna Tilki ile Doğu Swag’in kaydettikleri şarkıyı yakın zamanda çıkarması bekleniyor.

MOĞOLLAR’A SAYGI

90’lar İstanbul punk sahnesinin önemli gruplarından Rashit ‘Moğollar’a Saygı’ albümünün yeni konuğu. Bu saygı albümü için stüdyoya giren grup Moğollar külliyatından sözleri Oğuzhan Akay’a, bestesi Taner Öngür’e ait olan ‘Ben Anlamaz’ı seçip yorumladı. Şu ana kadar 23 şarkının sahiplendirildiği proje sona erdiğinde, bu özel albüm plak formatında da yayımlanacak.

OTOBİYOGRAFİK ŞARKILAR

Tunuslu müzisyen Dhafer Youssef yeni albümü ‘Streets of Minarets’in tanıtım turnesi kapsamında 21 Kasım’da Zorlu PSM’de konser verecek. Sanatçının Herbie Hancock, Marcus Miller ve Dave Holland gibi efsanevi müzisyenler ile beraber kaydettiği bu albüm, çocukluk döneminden günümüze uzanan otobiyografik bir hikâyeyi anlatıyor.

İTALYAN LEZZETLERİ

İtalyan Mutfağı Haftası kapsamında, 14 Kasım’da İstanbul İtalya Başkonsolosluğu ve Metro Türkiye’nin gastronomi keşif platformu Gastronometro iş birliği ile özel bir akşam yemeği düzenlendi. İtalya Aşçı Federasyonu üyeleri Şef Samuele Zaninotto ve Şef Biagio Rapone lezzetli menüleri ile büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder