Rauf Tamer Hâlâ mı muz?
HABERİ PAYLAŞ

Hâlâ mı muz?

Haberin Devamı

Derbi’den bu yana bir hafta geçmiş fakat muz üzerinden hâlâ ırkçılık tartışılıyor. Sicilimizde bir o eksikti. Adımız bir de ırkçı’ya çıkarsa işte o zaman tamam olur.

*[[HAFTAYA]]

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’a gazeteciler soruyor: - Irkçılık tartışmalarına ne diyorsunuz? Aysal: - Arkadaşlar, gündemden kaldıralım bu konuyu. 2020 Olimpiyatları için İstanbul, Tokyo ve Madrid yarışırken, adamlara koz vermeyelim. Doğru. Zaten bahane arıyorlar...

*

Söz Ünal Aysal’dan açılmışken, size şirin bir olay anlatayım. Galatasaray, maç dolayısıyla Gaziantep’e gittiğinde Aileden Sorumlu Bakan Fatma Şahin’le Ünal Aysal bir ara karşılaşıyorlar, tanışıyorlar ve sohbet ediyorlar. Laf dönüp dolaşıp Aile’ye gelince, Bakan soruyor Aysal’a: - Çocuğunuz var mı? - Var, 2 tane... Daha doğrusu 2 idi. Fakat Başbakanın “ille de 3 çocuk tavsiyesine uyarak 70 yaşımda bir çocuk sahibi daha oldum, etti 3.

*

Dahası var. Ünal Aysal diyor ki Fatma Şahin’e: - Fakat görüyorum ki, Başbakan, hedefi büyüttü. 5 çocuk’tan falan bahsediyor. Bana güveniyorsa vallahi hiç güvenmesin

*

Dönelim yine yazının başına. Neydi? Irkçılık. Sahiden kapatalım bu konuyu. Barbarlık, holiganlık, şikecilik gibi damgalar yetmiyor, bir de ırkçılık çıkmasın başımıza... Müstahak olduğumuz şeyler var ama bir de müstahak olmadıklarımız var. Yeter.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder