Rauf Tamer Rüzgar ektiler
HABERİ PAYLAŞ

Rüzgar ektiler

Başkan Erdoğan ve eşine “geçmiş olsun” değil de “geçmemiş olsun” diyen kindar yoldaşları, belki yüzbinlerce insan kınamıştır. Fakat yetmez. Ana muhalefet de kınamalıydı.

- Niye kınamıyor? Kınamıyor çünkü bu klavye şövalyelerini bu hale o getirdi... Tam 11 yıldır ektiği tohumlar, semeresini veriyor.

Mesele şudur: Siz Cumhurbaşkanı’na Marmaris’te hazırlanan suikasta bile tiyatro derseniz, çömezleriniz de “geçmiş olsun” yerine “beter olsun” der. Der ama bu bedduanın dönüp dolaşıp sonunda kimi bulacağı hiç belli olmaz.

Haberin Devamı

......

Siz yine Cumhurbaşkanı için “İki uçak dolusu altınla kaçacak” derseniz çömezleriniz de COVID-19’a yakalanmış Başkan’a işte böyle insanlık dışı temennilerde bulunur. Bulunur ama o temennilerin nereye çarpacağı hiç belli olmaz.

Neydi o laf? Boynuz kulağı geçti mi derler, yoksa kulak boynuzu geçti mi ne?.. Yetiştirdiğiniz amigolar, sizden daha yaman küfür ve hakaret ediyorlar, artık sizden daha fazla kötü temennilerde bulunuyorlar, sizden daha ustaca iftira atıyorlar.

......

Daha da fenası: Körle yatanlar şaşı kalkıyor. Nitekim... Dürüstlüğüyle tanınan Koray Aydın bile, durup dururken ‘Tansu Çiller’in parti kuracağını’ söylüyor. Hem de Erdoğan’ın talimatıyla... Bu durumda ben daha ne yazayım?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder