Şoray Uzun Alkış ve ıslık
HABERİ PAYLAŞ

Alkış ve ıslık

Yine bir Ankaragücü maçı, yine Eryaman Stadı ve yine zemin! Ankaragücü maçtan önce bir paylaşımda bulundu; ‘Ağlamanız bittiyse oynayalım mı?’ diye. Kimsenin ağladığı filan yok kardeş. Zeminin çok kötü. Başkente yakışmıyor. Onun düzeltilmesi için tepki koyacağına klişe laflar ediyorsun. Oynandı işte maç. Dayı iki maçtır enteresan işler yapıyor.

Bu defa da arka direkte kafayla golü buldu. Bir dakika sonra da Sanchez, Icardi gibi attı. Tam bitirici vuruşuydu. Bir an evvel golü bulmak isteyen Cim Bom defansta boşluklar bırakmıştı. Ankaragücü maçın başlarında öne geçebilirdi. Sow attı ama ofsayttı. Sebep olduğu penaltı sonrası Ankaragücü taraftarı top ne zaman ayağına gelse Kazımcan’ı protesto etti. Zaten maç 2-0’dı.

Haberin Devamı

Artı Galatasaray’ın kazanmak için eski oyuncusunun yardımına mı ihtiyacı var? Bu ne rezil bir düşünce. Naçizane tavsiyem; kendi oyuncunu küstürme. İlla protesto edeceksen de; hakem döven başkanını edecektin. Onu alkışlayıp gencecik çocuğu hayata küstürmeyi kendine yakıştırıyorsan onu bilmem! Köhn ile artık köhnemiş sol bek sorununu çözmüş göründü Galatasaray. Yıllardır bu takımda oynuyormuş gibi. Tete de sanki bu performansıyla artık kulübede pek oturmaz gibi. Sosyal medyada Icardi’nin mutsuz olduğu yönünde tonlarca paylaşım var. Canı sıkkın bu belli ama Icardi’nin profesyonelliği tüm meslektaşlarına örnek olmalı.

Attığı 2. golü de yediler. Pası atan Köhn faul yapmışmış. Bence çok ucuz bir fauldü. Bu sezon Galatasaray’ın direkten dönen top sayısı 20’yi geçmiştir. Böyle bir rakam olabilir mi? Bu konuda bir Hamit Altıntop vardı, şimdi de Oliveira.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder