Şoray Uzun Takım havaya girdi
HABERİ PAYLAŞ

Takım havaya girdi

Görkemli Fenerbahçe zaferinin anlam kazanması için Hatay galibiyeti önemliydi. Bu derbi maçı sonrası Ali Sami Yen’deki atmosfer yine bir derbi maçı gibiydi. Taraftar havaya girmiş. Takım da öyle. Bu coşku Galatasaray’da oyun disiplinini bir parça olumsuz etkilemiş. Takım bir an önce gol bulma telaşı ile ileride biraz savruktu. İlk yarı bu lüzumsuz telaş farkın daha da açılmasını önledi. Mertens’in cezası nedeniyle Juan Mata, Torreira ile birlikte ilk 11 başladı.

Bu ikilinin isabetli pas yüzdesi orta saha üstünlüğünü Galatasaray’da tuttu. Mata iki de gol katkısı verip Mertens’e selam sarkıttı. Gollerin tümünde Icardi vardı. Ya asist ya da asisti yapana asist! Zaten Hatay’dan iki oyuncuyu kendine bağlamış. Diagne’ye toplamda 13 milyon Euro verdikten sonra şartlar Icardi için zorlanmalı diye düşünüyorum. Son vuruşlarda bazı toplar ona gelmedi maalesef. Allah sakatlık bela vermesin.

Haberin Devamı

Gomis sonradan girdi ve yine ‘o sen olsan bari’yi dinletti. Torreira bana ‘küçük dev adam’ İlyas Tüfekçi’yi hatırlattı. İlyas kaptana da Allah şifalar versin inşallah. Takım taraftar bütünleşmesi üst seviyede. Son iki maçta 7 gol averaj. Şimdilik her şey yolunda gidiyor. Sırada Antalya maçı. Bu coşku devam ederse o maçın da zor olmayacağını düşünmek mantıksız olmaz. Takım havaya girmiş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder