Suna Akyıldız Aşkın yaşı yok
HABERİ PAYLAŞ

Aşkın yaşı yok

Serdar Ortaç geçenlerde bir açıklama yaptı; “50 yaşında bir insanın aşkı olmaz. Romatizması olur, egzaması olur” dedi. Ahh be Serdar, keşke aşkı iliklerine kadar hissettirecek biri çıksa karşına. Ne romatizman kalır, ne egzaman. Konu aşk olunca öyle çok da büyük konuşmamak lazım. Ne zaman nerede seni bulacağı belli olmaz. Öyle biri çıkar ki karşına bu sözlerini hatırlamazsın bile.

Yaşını unutturur, ayaklarını yerden kesiverir. 50’den 18’e inmiş bulursun kendini. Çevremizde örnekleri yok mu? Hem de çok. Tam bu açıklamaları okurken, bir gün önce Serdar’ın yaşlarında bir kız arkadaşımın anlattıkları geldi aklıma. Yeni bir ilişkinin başlarında olan kız arkadaşım ‘Sürekli mesaj geliyor mu diye telefonumu kontrol eder oldum.

Haberin Devamı

Hatta inanmazsın yazışırken emojiler, kalpler, böcekler havalarda uçuşuyor Bu kadarı normal değil’ diye anlattığında ‘Gayet normal, ne istiyorsan onu yaşa’ demiştim. Aslında bunu Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz’e sormak lazım. Ama bildiğim ve çevremde şahit olduklarıma bakınca aşkın ne yaşı, ne de sınırları oluyor. Hele o yaşlarda sanki daha da çok kıymet biliniyor. Yani benim gördüklerim o. Hadi Serdar darısı başına.

BOMBA DÜET!

Geçenlerde Hande Yener’in marka danışmanı Selim Akar ile birlikteydim. Selim, son dönemde sıkça duyduğum Genco Ecer’in de marka danışmanlığını almış. Bana Genco Ecer’in yeni çıkacak albümünde Hande Yener ile yaptığı düeti dinletti.

Genco, şarkıcılığının dışında çok da iyi bir söz yazarı. Tüm şarkılarını kendisi yapıyor. Pop müzikte üretimin durduğu şu dönemde Hande Yener ile yaptığı düet uzun zamandır dinlediğim en iyi şarkı ve düet diyebilirim. O kadar slogan sözleri var ki, yazın ortalığı kasıp kavuracağa benziyor.

Şarkıyı iki kere dinlemem yetti ezberlemem için. Uzun süre radyoculuk yapmış biri olarak şu kadarını söyleyeyim; bomba bir düet geliyor. Bu arada Hande Yener, Genco Ecer’deki bu müthiş ışığı fark etmiş olacak ki albümüne ondan tam 14 şarkı almış…

BERDAN’I SAKIN ÖRNEK ALMAYIN

Berdan Mardini’nin taytlı görüntülerinden sonra ‘Erkek tayt giyer mi?’ tartışması başladı. Berdan, şarkılarından çok taytı konuşulmaya başlayınca çıtayı daha da yükseltti. Hemen hemen her story’sinde farklı tayt modelleriyle boy gösterir oldu. Aslında söylemek istediğim çok şey var da neyse. ‘Reklamın iyisi kötüsü olmaz’ mantığıyla yapılan bu paylaşımı kimse alkışlamamı beklemesin.

Haberin Devamı

Kadınların giydiği taytı bile diline dolayıp yerden yere vuranlar hadi şimdi çıkıp Berdan’a da bir iki laf söyleseniz ya. Hâlâ erkeklerdeki kısa, dar paça pantolon modasına alışamamışken, Berdan Mardini’nin taytına alışmamız söz konusu bile değil. Bu arada kadınların tayt giymesine tepki gösteren Nükhet Duru ve İzzet Yıldızhan, Berdan Mardini’nin öncülük yaptığı erkeklerdeki bu tayt giyme merakına da birkaç yorum yapar mı acaba.

MAGAZİNİN GÜNAHI NE?

Son dönemde dizilerde üst üste magazin gazeteciliğini yerden yere vuran sahnelere denk gelmeye başladım. Ortak noktaları yapılan işin iğrenç ve rezil olduğu yönünde. Böyle bir nefret dilini kullanmak akıl alır gibi değil. Uzun zamandır yazmayı istediğim bir konuydu. Geçen hafta yine bir dizide denk gelince artık dayanamadım. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil elbet ama bu her meslekte böyle.

Haberin Devamı

Ancak nedense kimse sesini çıkarmadığı için magazin gazeteciliğinde daha fazla. Dizide magazin muhabiri öyle bir gösterilmiş ki rezil, pislik, kışkırtıcı, şantajcı. Ben bile izlerken iğrendim o derece. Zincirleme şekilde üst üste toplumda yaratılmaya çalışılan algı hiç hoş değil. Magazin Gazetecileri Derneği’nin bir an önce bununla ilgili bir basın açıklaması yapıp bu karalama kampanyasına dur demesi şart.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder