Suna Akyıldız Bu kez Cem haklı
HABERİ PAYLAŞ

Bu kez Cem haklı

Cem Yılmaz’ın Ahu Yağtu’ya ödediği 10 bin dolarlık nafaka herkesin dilinde. Konuştuğum herkes ‘Ahu ne şanslı’ diyor. Cem Yılmaz’ın kazancını düşününce bu paranın normal olduğunu savunan bile var. Cem Yılmaz ikinci kez mahkemeye başvurup itiraz eder mi bilmem. Ama Ahu Yağtu’nun aldığı dolar üzerinden nafaka eğer emsal temsil ederse birçok kadın TL yerine dolarla nafaka isterse erkeklerin başlarının ağrıyacağa benziyor.

Nafaka bir kadının en büyük hakkı. Fakat çocuğunun tüm masraflarını eğer Cem Yılmaz karşılayorsa, çocuğunun konforu için (yaşadığı ev ve giderleri) hiçbir masraftan kaçınmıyorsa bu diretmeyi anlamsız ve haksız buluyorum. Çünkü Ahu Yağtu da kendi ayaklarının üzerinde duran, kendi parasını kazanan biri. Hadi aldığı nafakanın yüksekliğini geçtim, dolar olarak ısrar etmesi hiç adil değil. Her ne kadar Cem Yılmaz’ı pek samimi bulmasam da kendisine uygulanan bu ısrarcı tavır hiç hoş değil.

Haberin Devamı

LEVENT KIRCA HEP 1 NUMARA

Son dönemde toplumsal olaylarda rahmetli Levent Kırca’nın yıllar önce çektiği parodiler oldukça revaçta. En son sahte doktor haberlerinden sonra Levent Kırca’nın yıllar önce yaptığı doktor parodisine denk geldim. Günlerdir konuştuğumuz sahte doktor tiplemesini yıllar önce yapmış büyük usta. Geçmişe ve şu zamana bakınca pek de bir şey değişmemiş aslında.

Levent Kırca’nın boşluğunu doldurabilecek biri çıkmamış. Olanlar da ‘Aman bana bir şey olmasın’ diye köşelerine çekilmiş. Yani mizahta, güncel olaylarda Levent Kırca yine bir numara. Ama Kırca’nın yaptığı tiplemelere ve sistem eleştirilerine bakınca yaptıkları bir 50 yıl daha bu ülke insanına yeteceğe benziyor. Levent Kırca ne kadar ‘Olacak O Kadar’ dese de yaptığı parodilere gülüp geçsek de bizler artık ‘Bu kadar da değil’ demeye başladık bile.

TUNCELİ’YE ALKIŞLAR

Geçenlerde bir radyo programına denk geldim. Yapılan bir araştırmada şehirler arasında en hayvansever şehir Tunceli’ymiş. Hayvanların en özgür ve mutlu yaşadığı şehir olarak gösterilmiş. Yaklaşık 4 bin sokak köpeği, bin sokak kedisinin yaşadığı Tunceli’de son 10 yılda emniyet, jandarma, belediye ve Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği verilerine göre kent merkezinde hayvanlara şiddet ile ilgili herhangi bir ihbar da gelmemiş. İnsan duyunca nasıl olur demeden edemiyor.

Haberin Devamı

Şiddet hayatımızın her yerinde artarak devam ederken bu haberi dinlediğimde gözlerim doldu. Hayvan barınağının bile olmadığı kentte gönüllüler ve kurumların desteği ile düzenli olarak sokak hayvanları besleniyormuş. Haberde Tunceli’ye 4 yıl önce yerleşen bir vatandaş ‘Burada mutlu olmamın tek sebebi sokak hayvanlarına gösterilen sevgi. Sağlık sorunları olduğunda hemen belediye üzerine düşeni yapıyor. Ve bunu sevgiyle yapıyor’ diye açıklama yaptı. Son dönemde belki de hayvanlarla ilgili içimi ısıtan tek haber buydu. Helal olsun Tunceli.

KULAĞIMA GELENLER

  • Oyuncu Büşra Pekin, 5 yıl önce aldığı Beykoz’daki evini tadilata soktu... Büşra evi için kesenin ağzını açmış. Şu ana kadar 200 bin TL para harcamış.
  • Funda Eryiğit, 2,5 yıldır birlikte olduğu Berkun Oya’dan 3 aylık hamile. Yılbaşından sonra nikah masasına oturmaya hazırlanan oyuncu şimdiden düğün hazırlıklarına başladı. Çift yeni doğacak çocukları için bahçeli ev arayışına girdi.
  • Seda Sayan’ın annesi şu sıralar ağır grip geçiriyor. Annesinin başından ayrılmayan Seda Sayan, program biter bitmez soluğu hastanede alıyormuş.
  • Bülent Ersoy, küs olduğu Ajda Pekkan’ın modacısı Burcu Sedef ile aralarındaki buzları eritmiş. Yılbaşı için Burcu Sedef’e iki elbise siparişi vermiş.
  • Kalben GQ gecesindeki tarzıyla çok konuşuldu. Şarkıcının kafasına taktığı taşlar teker teker işlenmiş. Kalben’in geceye hazırlanması 7 saat sürmüş.
  • Nazan Öncel, geçen hafta konser sonrası paylaştığı fotoğraflardan sonra hayranları ‘Çok kilo almışsın’ diye yazınca diyete girdi. Ünlü bir diyetisyen ile çalışmaya başlayan şarkıcının hedefi 10 kilo vermek.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder