Suna Akyıldız Gereksiz tepki
HABERİ PAYLAŞ

Gereksiz tepki

Geçenlerde Mustafa Sandal’ın eski eşi şarkıcı Emina Jahovic’i muhabir arkadaşlarımız Akmerkez’den çıkarken çekmiş. Bir süredir adı finans danışmanı Kurt Daniel Suntay ile anılan Emina’ya “Aşk hayatınız nasıl gidiyor. Bununla ilgili ne söylemek istersiniz?” diye sormuşlar. Son birkaç haftadır zaten aşk yaşadıkları, tatile gittikleri, çocuklarıyla tanıştırdığı tüm gazetelerde çıktı.

Kaldı ki Mustafa Sandal ile boşanma döneminde nafaka yüzünden mahkemelik olan, her fırsatta gördüğü gazetecilere içini döken, mağdur edildiğini söyleyen Jahovic, sorulan soruya inanılmaz sinirlenmiş. Muhabirlere “Ben artık sizin yüzünüzden burada güvenlik ile dolaşacağım” diyerek tepki göstermiş. Haberi okurken inanamadım. Neye sinirlendiğini anlayamadım.

Haberin Devamı

Hakaret yok, taciz yok... Muhabirlerin sorduğu sorunun özeti ise mutlu olup olmadığı. O gün konuşmak, cevap vermek istemeyebilir, bunu da anlarım fakat bu kadar sinir ve tepki cidden tuhaf. Bence Emina’ya sadece alışveriş merkezinin güvenliği yetmez, bunun sokağı, trafiği, konseri de var. Yani muhabirler her yerde görüntüleyebilirler. O yüzden özel güvenlik şart.

RUHUMUZ DARALDI!

Sıkı bir ‘Yargı’ ve ‘Camdaki Kız’ izleyicisiyim. Bölüm kaçırsam sabahına internette yakalarım. ‘Yargı’ dün sezon finali yaptı. ‘Camdaki Kız’ın bitmesine ise birkaç hafta kaldı. Diziye finale yaklaşırken üst üste gelen ölümler damga vurdu. Önce Cana, sonra Feride, geçen bölüm de Gülcihan kaza, intihar ve hastalıktan ölerek diziye veda etti. Başka ölüm olur mu bilmem, naçizane bir eleştiri; bu kadar üst üste öldürmek yerine uzak bir yerlere gönderseniz ya. Ruhumuz daraldı ölümlerden. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabına göre finalde Hayri de kalbinden bıçaklanarak ölüyor. Umarım bir ölüme daha şahit olmayız. Bu arada Yargı’ya gelince.

Sema Ergenekon en sevdiğim senaristlerden biri. 2 sezonu hepimize soluksuz izletti. Eminim şimdiden 3. sezonun kurgusunu kafasında yapmaya başlamıştır bile. Fakat dizinin sıkı takipçisi olarak ben ve benim gibi dizi fanatiklerinin 3. sezondan beklentisi mümkünse her olayın Ceylin ve Ilgaz’ın başına gelmemesi, 2 sezondur aşkın yanından geçmeyen Eren Komiser’in bir an önce aşkı bulması, yeni cinayetler ve yeni karakterlerle heyecanımızın daha da artması. Eminim 3. sezonda da Sema’nın ‘Katil kim?’ sorusuna cevap aramakla geçecek pazar günlerimiz. Dün geceden sonra heyecanla ben de 3. sezonu şimdiden bekliyorum.

Haberin Devamı

OLMADI SELEN

Gün geçmiyor ki Selen Görgüzel’den yeni bir açıklama gelmesin. Nedir bu medyada haber olma, beni konuşsunlar, herkes benden bahsetsin durumu çözebilmiş değilim. Boşandığından beri de dilinde Hamdi Alkan. Eeee madem bu kadar konuşacaktın niye boşandın diye insan sormadan da edemiyor. Hem Hamdi Alkan’sız anılmak istiyor, hem de birçok söyleminde baş köşeye eski eşini oturtuyor. Selen keşke yaptığı tuhaf, garip açıklamalar yerine biraz işiyle, sahnesiyle gündeme gelse. Yeni de bir şarkı yaptı.

Gayet başarılı. Şarkıyı beğendim. Fakat konuşulmama korkusu ona her gün yeni tuhaf açıklama yaptırır durumda. Şimdi de Hamdi Alkan’ı çok kez aldattığını söyledi. Temasla değil, gözle olduğunu da ekledi. Tepkiler gelip insanlar nefret kusunca da verip veriştirdi. Kusura bakma da Selen, önce bu zemini hazırlayıp sonra da yaygara koparmayacaksın. Böyle sadece nefret unsuru olursun. Keşke bu açıklamalarınla konuşulmak yerine, yaptığın işinle konuşulsan. Biraz işine odaklansan.

Haberin Devamı

KULAĞIMA GELENLER

  • Azeri kızı Günel, Ebru Gündeş ile ilişkisi yüzünden ayrıldığı Reza Zarrab ile ilişkisine kaldığı yerden devam kararı almış. Çift geçtiğimiz hafta Amerika Miami’de tatil yapmış. Reza Zarrab şu sıralar eski sevgilisinin yeni albümü için şarkı hazırlığına başlamış. Tüm masrafları da cebinden karşılayacakmış.
  • Arzum Onan, 27 yıllık eşi Mehmet Aslantuğ’dan boşanma nafakası istememiş. Sadece Bodrum’da ortak aldıkları yazlığı talep etmiş.
  • Türkiye’yi terk eden ve yıllardır İtalya’da yaşayan Can Yaman’ın reklam rakamı dudak uçuklattı. Can Yaman 1 yıllık reklam karşılığı firmalardan 35 milyon TL ücret istiyormuş.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder