Suna Akyıldız Kadın giderse
HABERİ PAYLAŞ

Kadın giderse

Bazı kadınların duruşlarına, tavırlarına, olaylar karşısında sergiledikleri tutumlara hayranım. Kimse kusura bakmasın ama bir erkeğin hayatındaki kadın o erkeğin yaşam kalitesini, hayattaki duruşunu da belirliyor. Çünkü annelik iç güdüsüyle birçok duyguyu içlerinde barındırıyorlar.

İşte bu kadınlardan biri de bence Arzum Onan. Mehmet Aslantuğ ile olan 27 yıllık evlilikleri süresince hatta boşandıktan sonra bile hâlâ yanında olmaya devam ediyor. Onların dostluğu artık ömürlük. Çünkü ne zaman olumsuz bir haber çıksa hemen savunmaya geçiyor. Geçenlerde Mehmet Aslantuğ boşanmalarıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Ayrılığı Arzum Onan’ın istediğini, artık kendisini karı koca gibi hissetmediğini, kendine ait bir evde oturmak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Aslında Arzum, 2-3 yıldır bu hislerdeymiş. Kimseyi üzmemek için naifliğinden bunu bile söylerken zorlanmış. Yani hissettiği duygulardan, yaşadığı o evden uzaklaşması uzun bir zamanını almış. Ruhen aslında çoktan gitmiş. Şu bir gerçek ki bir kadın aşkı bittiğinde ruhunu hiçbir yere sığdıramaz, er ya da geç gider. Kimse tutamaz.

CAHİL CESARETİ

Geçtiğimiz hafta ‘Elle Stil Ödülleri’ sahiplerini buldu. Türkiye'nin en ünlü starlarının bir araya geldiği, şıklık yarışının yaşandığı tören haftaya damgasını vurdu. Böyle titizlikle hazırlanan törene maalesef kendini bilmez biri gölge düşürdü.

Buna cehalet mi dersiniz, vasatlık mı ona siz karar verin… Aralarına karıştığı muhabirlerin içinden sıyrılarak sözde şov yapmaya, ortalığı karıştırmaya çalıştı. Oyuncu Afra Saraçoğlu basına poz verirken rol arkadaşı Ramazan Mert Demir'in gay olup olmadığını sordu. Haberi okuyunca buz kestim.

O kadar art niyetli ve kötülüğün dışa vuruluş şekliydi ki hem Afra Saraçoğlu’nun düştüğü duruma hem orada işini yapmaya çalışan genç meslektaşlarım adına utandım. Ama asıl soru bu kişiyi böyle cesaretlendiren kim? Soruyu sorana muhabir demek gerçekten bu işi hakkıyla yapanlara haksızlık olur. Eminim onlar da bu rezaletten sonra kendi içlerinde bunun muhasebesini yapmış, gerekli önlemleri almış, yanlarından uzaklaştırmışlardır.

Haberin Devamı

AMERİKA’DAN ÖZEL PERUK

Hande Yener, 22 Haziran’da Kuruçeşme konseri öncesi Amerika’dan özel yapım bir peruk getirtmiş. Peruğu gördüm, gözlerime inanamadım. Peruğa bayağı da yüksek bir rakam ödenmiş. Şimdi asıl merak ettiğim bu peruğu, 22’sinde vereceği konserde mi yoksa sonrasındaki konserlerinde mi kullanacağı. Hande bu belli olmaz.

Sahnede şovlarıyla kendini sürekli yenileyen Yener, eğer 22’sinde sahneye o perukla çıkarsa yine çok çok ses getireceğine eminim. Bu arada konser için 10 dansçıyla müthiş bir şov hazırlıyormuş. Şimdiden izlemek için sabırsızlanıyorum.

KULAĞIMA GELENLER

  • Ebru Gündeş, geçtiğimiz yıl 26 yaşındaki iş insanı Rassan Khoshnaw ile Dubai’ye yerleşmişti. Yaptığı jestlerle sık sık konuşulan Rassan Bey’in bu sefer de Gündeş’e 30 milyon TL’ye bir ev, bir de Rolls-Royce araba aldığı söyleniyor.
  • Oyuncu Afra Saraçoğlu, bir yıllık anlaşma yaptığı giyim markası Defacto’dan 8 milyon TL almış.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder