Suna Akyıldız Siyah şart mı?
HABERİ PAYLAŞ

Siyah şart mı?

Kışın gelmesiyle film galaları ve davetler de üst üste yapılmaya başladı. Neredeyse son iki haftadır mutlaka bir gala, sayısız da davet oluyor. Hatta aynı isimleri gün içinde hem davette, hem galada, hem konserde görmek mümkün. Bu hareketlilikten asla şikâyetçi değilim. Tam tersi ne kadar çok davet, açılış, gala olursa bizler için o kadar iyi. Haber sıkıntısı olmuyor.

Fakat gelen fotoğraflara baktığımda neredeyse tüm davetliler siyahlar içinde. Sanki davetiyelerde siyah giymek mecburidir diye bir ibare yazıyor. Öyle bir durum da yok. Kimsenin giyimine kuşamına karışacak değilim ama siyah tercih etmek bana göre kolaycılığa kaçmaktan başka bir şey değil. Zaten pandemiden dolayı 2 yıl boyunca hayat durmuştu. Şimdi bu iki yılın acısını çıkarmaya çalışıp kendilerini göstermek isteyen ünlülerimize hiç ama hiç yakışmıyor.

Haberin Devamı

ŞOK OLDUM!

Merve Boluğur, geçtiğimiz haziran ayında şarkıcılığa soyunmuş ‘Şşşşttt’ diye bir şarkı çıkarmıştı. Şarkı sosyal medyada viral olmuş, eleştirilerin ardı arkası kesilmemişti. Şarkının hazırlık sürecinde tanıştığı DJ Mert Aydın’la da iki ay içinde evlilik kararı alarak şarkıcılığı rafa kaldırmıştı.

Zaman zaman story’sinden şarkı söylerken videolarına denk geldiğimde ‘İyi ki bu işi bıraktı’ diyordum ki geçenlerde takipçileriyle soru-cevap yaparken tekrar müziğe döneceğini öğrendim. Resmen şok geçiriyordum. Özgüven iyidir ama fazla özgüven zarar getirir. Hiç mi arkadaş çevresinden ‘Bu iş sana göre değil’ diye uyaran yok. Böyle durumlarda uyarıda bulunacak dostların olması önemli. Umarım en kısa zamanda bu sevdasından vazgeçer. Ne kendine ne bize eziyet eder.

SEDA ÖNCÜ OLDU

Seda Sayan, geçenlerde 20 yıl önce yumurtalarını dondurduğunu artık çocuk düşünmediği için de NFT yapıp satışa çıkaracağını söylemişti. Seda Sayan ile konuştum. Elde edilecek geliri hayır kurumuna bağışlayacağını söyledi. Henüz hangi kuruma vereceğine karar vermemiş. Ama tahminim yüksek bir ücrete gideceği yönünde.

Yalnız ortaya öyle bir şey attı ki hafta boyunca hangi ünlü ile konuşsam birçoğu yumurtalarını dondurduğunu söylüyor. Yani anlayacağınız ortada donmuş, akıbetini bekleyen bir sürü yumurta var. İşin esprisi bir yana Seda Sayan’ın bu hamlesiyle birçok ünlüye de ilham olacağı kesin. Konuştuklarımın bir kısmı ‘Biz de Seda Sayan gibi satışa çıkarıp bağışlayabiliriz’ diyor. Yakın zamanda bu tarz başka açıklamalar gelirse şaşırmayın.

Haberin Devamı

HAFTANIN DEDİKODUSU

Göz önünde olan insanların özelini saklaması biraz zordur. İlla bir yerden bir şekilde duyulur. Geçenlerde bir arkadaşım aradı. O da sanat camiasının içinde biri ama sanatçı değil. Söz döndü dolaştı solistlere geldi. Son dönemde hem sesiyle, hem fiziğiyle, hem kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen bir solistimizle ilgili patlattı bombayı. Bu solistimizin, orkestrasında yer alan bir müzisyenle aşk yaşadığını söyledi.

Kendisinden yaşça küçük olan bu müzisyenle köşe bucak kaçarak aşklarını dolu dizgin yaşıyorlarmış. Fakat bu solistimizin ailesi ve ekibi bu durumdan hiç hoşnut değilmiş. İlişkiyi bitirmesi ve ekibinden o müzisyeni çıkarması için baskı yapıyorlarmış. Solistimiz ise ‘İlk defa bu kadar güzel bir aşk yaşıyorum. Ortaya çıkmayacağız’ diyerek tepkileri şimdilik kontrol altına almış.

Haberin Devamı

KULAĞIMA GELENLER

  • Erkan Petekkaya, 2 yıl önce alzheimer olan annesi Şerife Petekkaya’yı kaybetmişti. Petekkaya, konuşmacı olarak davet edildiği organizasyonlardan Alzheimer Derneği’ne bağış yapmalarını şart koşuyormuş.
  • Çağatay Ulusoy’un rol aldığı dijital platformda yer alan ‘Terzi’ dizisinden bölüm başı 500 bin TL aldığı söyleniyor.
  • Atiye geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından evine giren baykuşun görüntülerini paylaşmıştı. 2 kedisi 1 köpeği olan Atiye, baykuştan sonra evinin bahçesine kuşlar için özel bir yaşam alanı yaptırdı.
  • Petek Dinçöz 8 yıl aradan sonra sahneye dönüyor. 29 Ekim’de ilk defa Jolly Joker Private’de sahneye çıkacak. Bu arada iş kadınlığına da soyunan Dinçöz, İstanbul’da açtığı güzellik merkezini de Miami’ye taşınırken kapatmıştı. Şimdi yeniden dükkan açmaya hazırlanıyor.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder