Suna Akyıldız Yılların oyunu!
HABERİ PAYLAŞ

Yılların oyunu!

2000’li yılların başıydı. Bir arkadaşım o sırada komşusu olan Aşkın Nur Yengi’nin apartmanına sık sık Haluk Bilginer’in gelip gittiğini, hatta birlikte gördüğünü söyledi. O dönem Zuhal Olcay ile evli olan Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi için bu durum büyük bir skandaldı. Pasha dergisini çıkarıyorduk. ‘Görünmez Kadın’ diye ara ara yazdığımız bir köşe vardı ve bu haberi orada dedikodu gibi üstü kapalı bir şekilde yazmıştık.

Gel zaman git zaman aralarındaki aşk daha fazla kulağımıza gelmeye başladı ve yaşanan ilişki gün yüzüne çıktı. Bu gizli ilişki ortaya çıkınca çift boşandı. Zuhal Olcay’ın çok acı çektiği, günlerce ağladığı, yemeden içmeden kesildiğini duyuyorduk. Bir süre sonra da Haluk Bilginer, Aşkın Nur Yengi ile evlendi zaten. Ama Zuhal Olcay, uğradığı ihaneti 19 yıl geçmesine rağmen hiç unutmadı. Ara ara röportajlarında, ara ara sahne programlarında şarkı aralarında göndermeler yaptı.

Haberin Devamı

Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer boşandıktan sonra ilk defa birlikte kurdukları Oyun Atölyesi’nde ‘Kel Şarkıcı’ oyunu için bir araya geldi. Zuhal Olcay, yaşadığı ihanetin acısını üzerinden kolay atabilir mi bilmiyorum ama Instagram’dan paylaştığı oyunun afişini görünce aklıma gelen ilk şey çok canı yanmış bir kadının, çok canını yakmış bir kadına izleteceği ‘Yılın oyunu’ bu oldu.

OLDU MU ALP?

Oyuncu Alp Navruz geçenlerde bir davete katılmış. Magazin muhabirlerinin kapıda olduğunu öğrenince menajeri aracılığıyla ‘Ayça’ya Alp’i sormuyorsunuz. O yüzden Alp’e de Ayça’yı soramazsınız. Bizim kırmızı çizgimiz. Eğer sorarsanız röportaj yaptırmayız” diyerek ayar vermiş. Üzerine bir de arka kapılardan kaçırmaya kalkmışlar.

Zannedersin dünya starı, Türkiye’nin en büyük jönü, kızlar Alp Navruz’u görmek için birbirini eziyor(!) Daha yolun başında bu tavırlar, bu kibir, bu yüksekten bakma hiç hoş değil. Şöhreti doğru yönetmek işte tam da burada başlıyor. Konuşmak istemezsen bunun birçok yolu var. Mesela hep karşılaştığımız bir oyundur telefonla konuşuyormuş gibi yapıp çıkmak ya da ‘Arkadaşlar iyi akşamlar bu konuda konuşmuyorum çok teşekkür ederim’ deyip hızlıca araca binmek gibi. Bu kadar gerginliğe gerek var mı?

Haberin Devamı

Biraz rahatlayın kimse boğazınıza yapışarak sizleri konuşturmaya çalışmıyor. Alp Navruz’u da konuşturmak için kimsenin sıraya girdiği yok. Yaptığınız işin en büyük parçası magazin. Düşmanca davranmak yerine, doğru kontrol etmeyi öğrenmek şart.

DURMA HAVVA!

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, Yıldız Tilbe’nin ‘Unutamazsın Beni’ şarkısını stüdyoya girip okudu. Üzerine hem fotoğraf çekimi yaptı hem de baya pahalı bir klip çekti. Hatta klibinde giydiği gelinlik bile Amerika’dan gelmiş.

Dedim herhalde şarkıcılığa oldukça meraklı olan Havva Öztel, yakında sahnelere de çıkacak. Hemen küçük çaplı bir araştırma yapıp sahne fiyatını öğrenmek istedim. Duydum ki, Havva Öztel’in sahneye çıkma gibi bir planı yokmuş. En büyük hevesi ve isteği şarkıcılık olduğu için kendini mutlu etmek adına şarkı söyleyip klip çekmiş. Valla helal olsun Aleyna Tilki’ye annesinin bu hayali için kesenin ağzını açmış. Bir milyona yakın para harcadığı söyleniyor.

Haberin Devamı

Bu destekten sonra Havva Öztel’in hevesi sadece şarkı ve kliple kalır mı sanmam. İyi bir teklif gelirse yakında sahnelere de çıkar gibi geliyor. Klibi izledim. Şahane olmuş. Şarkıyı da güzel okumuş. Değme şarkıcılara taş çıkarır. Bence bu enerjiyle Havva Öztel’i daha çok konuşuruz gibi geliyor.

HAYALLERİM VAR!

Bir yıl daha bitmek üzere iyisi, kötüsüyle. 2023 yılına girmeye günler kaldı. Benim yeni yıldan dileğim kendim için küçük ama insanlık adına şahane bir yıl olması. Kadına şiddetin olmadığı, çocukların yatağa aç girmediği, hayvanların eziyet görmediği bir dünya ve yıl olsun artık. Yazdıklarım ne kadar hayal gibi görünse de umut etmek ve bunu beklemek bir o kadar iyi geliyor insana.

Kimsenin kimseye ne sözle, ne de kaba kuvvetle şiddet göstermediği, hayatını cehenneme çevirmediği barış içinde bir yıl geçirmek tek temennim. Çünkü hepimizin huzura, sevgiye, hoşgörüye, iyiliğe, birbirimizi anlamaya ve dinlemeye çok ihtiyacı var. 2023 yılı mutlu olma ve mutlu etme yılı olsun. Bu yıl aldığım en güzel hediye yakın bir dostumun benim adıma bir köy okuluna yolladığı mont ve botlar oldu.

Şimdi ben de dostlarım adına aynı şeyi yapacağım. Olur ya farklı bir şey yapmak isterseniz lütfen aklınızda bulunsun. Umarım 2023’te tek bulaşıcı hastalığımız iyilik olur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder