Uğur Alkapar 1985 yazı
HABERİ PAYLAŞ

Ümit Ünal’ın yazdığı, Kerem Ayan’ın yönettiği ‘Oregon’ filminin çekimleri tamamlandı. Tek bir günün içinde gelişen ve izleyiciyi içine alan filmde Aslı İnandık ile Serkan Çayoğlu başrolde. 80’li yılların toplumsal yaşamının merkezinde çeşitli insan panoramaları etrafında gelişen bir durum hikayesi sunan ‘Oregon’ taşıdığı mizah ögeleri ve dinamik kurgusuyla izleyiciyi 1985 yazına götürmeye hazırlanıyor.

1985 yazı

HAFTANIN KONUĞU

Radyo D ve Dream Türk her çarşamba müzik dünyasının başarılı isimlerini stüdyosunda ağırlamaya devam ediyor. Dream Türk’te Refik Sarıöz’ün sunduğu ‘Deşarj’ ve Radyo D’de Hilal Özgani’nin sunduğu ‘Popüler D’ programlarının bu haftaki konuğu, yayınladığı single ve akustik videolarla YouTube trend videolar listesinden düşmeyen, son single çalışması ‘Başa Sar’ı müzikseverlerle buluşturan Bilal Sonses olacak.

Haberin Devamı

ÇAL Bİ ŞARKI

Yıllardır radyo programcılığı yapan Tuğba Saraçlar, aynı zamanda bir müzisyen. Tuğba yeni çıkardığı ‘Çal Bi Şarkı’ adlı single ile karşımızda. Sözleri Ahmet Atıl Esendemir, bestesi Hatem Tutkuş’a ait olan ‘Çal Bi Şarkı’nın aranjesini Soner Kıvanç yaptı. Vokal koçu Murat Aziret de Tuğba Saraçlar’a düetiyle eşlik etti. Tuğba Saraçlar “Hep şarkılar çaldım radyolarda sizler için, bu kez de ben sizin için söylüyorum” dedi.

1985 yazı

CUMA COŞKUSU

‘Drinkee’, ‘Batshit’ gibi uluslararası hitlere imza atan, 2017’de Grammy’e aday gösterilen ikili Sofi Tukker, kısa sürede dans pistlerinin vazgeçilmez gruplarından biri oldu. Sophie Hawley-Weld ve Tucker Halpern’in güçlerini birleştirerek kurduğu Sofi Tukker ‘The Wet Tennis’ tur kapsamında, 30 Eylül akşamı İstanbul’da KüçükÇiftlik Park’ta konser vermek üzere Epifoni organizasyonu ile İstanbul’a geliyor. Yani bu cuma! Kaçırmayın.

YENİ ESNAF

Her yaz olduğu gibi bu yıl da Alaçatı’da harika bir sezon geçiren modern meyhane Esnaf şehre geri dönüyor. Artık bir yeniliğin zamanının geldiğini düşünen Esnaf Maslak 1453’teki mekanını yeniledi. Yeni konsept, yeni dekorasyon ve yeni mutfakla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Açılış tarihini tüm Esnaf severler gibi ben de merakla bekliyorum.

Haberin Devamı

MEZE FESTİVALİ

15 Ekim Cumartesi günü, Antalya’daki Akra Hotels’de 4. Uluslararası Meze Festivali var. Misafirlerine hem görsel hem de lezzet anlamında adeta bir şölen sunacak olan festivalde, gastronomi alanında dünya çapında tanınan birçok marka ve şef olacak. Hazırlıklar Antalya’da büyük bir heyecanla sürüyormuş. Benim gibi yeme içme meraklılarına duyurulur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder