Uğur Alkapar 2.5 milyon tık
HABERİ PAYLAŞ

2.5 milyon tık

Dijital platformlardaki dinlenme rakamları bir şarkının tutup tutmadığı konusunda çok net fikir veriyor. Mabel Matiz’in son teklisi ‘Aferin’i ilk dinlediğimde tam bir hit adayı olduğunu düşünmüştüm ve yanılmamışım. Mabel’in bu yaz yayınlanması beklenen 5. solo albümünde de yer alacak olan ‘Aferin’, 3 günde sadece Spotify’da 1 milyondan fazla kez dinlenmiş. Klibi de YouTube’da milyon izlenmeye ulaşarak trendler listesine girmiş. 3 günde de toplam tıklanma sayısı 2.5 milyona ulaşmış. ‘Antidepresan’ gibi bir hit geliyor!

Haberin Devamı

HERKESİN DİLİNDE

Emirgan Group bünyesindeki La Boucherie, İstanbul’un popüler eğlence mekanlarından. Canlı müziğin hâlâ revaçta olduğu bu günlerde La Boucheri mayıs programını açıkladı. Ercan Saatçi, Serhat Kılıç, Aybüke Albere, Özer Atik, Mustafa İpekçioğlu ve Saki Çimen ay boyunca mekanda sahne alacak. Yıllar sonra sahnelere dönen Ercan Saatçi 4 Mayıs’ta yeni konseptiyle misafirlere unutulmaz bir gala gecesi yaşatacak. Favorim 6-13 ve 20 Mayıs’ta ortamı coşturacak olan Aybüke Albere. Kendisinin şovu ve performansı herkesin dilinde.

MÜZİK VE TEKNOLOJİ

Elektronik müzik tutkunlarını bir heyecan sardı. Müzik, yaratıcılık ve teknolojiyi birleştiren ve binlerce müzikseveri ağırlayan Sonar İstanbul 28-30 Nisan tarihleri arasında yani bu hafta sonu Zorlu PSM’de. Elektronik müzik dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak Sonar’da BICEP (live), David August (DJ Set), KAS:ST ve Richie Hawtin başta olmak üzere onlarca yıldız sahne alacak. Buraya sığdıramadığım daha birçok yabancı ve yerli müzisyeni İstanbul ile buluşturacak olan Sonar’da teknoloji odaklı paneller, masterclass’lar, VR enstalasyonları da yer alıyor. Üç gün boyunca gençler ve genç kalanlar hem müziğe doyacak hem de teknolojideki son gelişmelere tanık olacak.

‘CANAVAR’ SAHNEDE

İki Tiyatro’nun ilk oyunu ‘Canavar’ 11 Mayıs Perşembe akşamı DasDas’ta ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerde Tülin Özen, Gülçin Kültür Şahin ve Hakan Emre Ünal yer alıyor. ‘Canavar’ yıllardır karşılaşmamış üç kuzen arasında yaşanan bir yüzleşme gecesinin hikayesini anlatıyor. Oyun 26 Mayıs’ta Oyun Atölyesi’nde, 1 Haziran’da Alan Kadıköy’de, 7 Haziran’da Zorlu PSM’de ve 9 Haziran’da Fişekhane’de seyirci ile buluşacak.

Haberin Devamı

AJANDANIZA YAZIN

Yazın bence en beklenen etkinliği 25-26-27 Ağustos’ta gerçekleşecek Kaş Caz Festivali. Setur Marina’da düzenlenen festival müzisyenlerin solo ve grup performanslarıyla misafirlerine denizin kıyısında caz müziği ile unutulmaz geceler yaşatmasıyla meşhur. Ajandalarınıza şimdiden yazın.

KUPA ZİYARETİ

10 Haziran Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde Pepsi ve Ruffles, UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası’nı 27 Nisan’da İstanbul’a getiriyor. UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası yarın saat 14.30’dan cuma 21.00’e kadar Kanyon AVM’nin önünde kurulacak özel bir alanda sporseverlerin ziyaretine açılacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder