Uğur Alkapar Estetik ayı geldi
HABERİ PAYLAŞ

Estetik ayı geldi

Yıl boyu konserden konsere koşan şarkıcılar Ramazan’ın gelmesiyle bir aylık tatile çıktı. Ramazan dolayısıyla konserler bıçak gibi kesiliyor. Bazıları bu dönemi ailesiyle geçiriyor, bazıları kendini yurtdışına atıyor, bazıları da bıçak altına yatıyor! Normal şartlarda her hafta sahnesi olan ve sevenlerinin karşısına burnu bandajlı çıkamayacak olan ünlüler bu kutsal günleri en yararlı şekilde değerlendiriyor. Rahat rahat iyileşme sürecini geçirip bayram konserlerinde yepyeni yüzleriyle sahnede yerlerini alıyorlar.

Haberin Devamı

Doktorlar Ramazan yoğunluğunu sosyal hayatın içindeki hanımların bu süre içinde pek meşgul olmamalarına da bağlıyor. O da doğru çünkü normalde haftada en az iki davette boy gösteren sosyetikler Ramazan’da anca birkaç iftara gidiyor. Onu da yapmamayı göze alıp bu vakti güzelleşmeye adıyor birçoğu. Yani hanımlar hem dinleniyor, hem de Ramazan sonrası için hazırlık yapıyor!

KAZANAN MILEY

Miley Cyrus 3 hafta önce Grammy’lerde ‘Flowers’ şarkısını söylemişti. YouTube’da 800 milyon izlenmeye yaklaşan bu şarkıyı seslendirirken ilk Grammy’sini kazanmanın coşkusunu yaşıyordu. Taylor Swift, Kylie Minogue ve Oprah Winfrey’nin de aralarında olduğu süperstarları şarkıyı söylerken izledik. Salondaki Taylor Swift şu an Amerika’nın en güçlü kadını diye gösterilse de kendisinin şöhreti Avrupa’yı zar zor geçip buraya ulaşıyor. Özellikle bizim nesil şarkılarını daha az biliyor. Ama Miley Cyrus öyle mi?

Estetik ayı geldi

Her single’ında kendini yenileyen, vokal kabiliyetini daha da geliştiren ve sektörün en iyileriyle çalışıp marş haline gelen şarkılar üreten Cyrus sadece genç neslin değil, bizim de nabzımızı tutmayı çok iyi biliyor. Pharrell Williams ile yaptığı son şarkısı ‘Doctor’ da buna çok iyi bir örnek. Şahane bir müzik, kusursuz bir vokal ve yine kusursuz bir imaj çalışması. Şarkı YouTube’da 10 günde 10 milyona ulaştı. Parçanın üzerine çalışmaya 2012 yılında başladıklarını söyleyen Williams “O zamanlar bu parça için erken olduğunu biliyorduk” demiş. Bence haklı, bu şarkı Miley’nin bu dönemine çok yakışmış. Dans ettiren eğlendiren bir şarkı ‘Doctor’. Hem de esprili. Hemen dinleyin.

Haberin Devamı

İŞTE ŞAMPİYONLAR

B-Boy ve B-Girl break dance yapan gençlere verilen isim. Bu dans artık hiphopla birleşmiş durumda ve tüm dünyada çok popüler. Her yıl 30’u aşkın ülkede dünyanın en iyi B-Boy ve B-Girl’lerini belirleyen Red Bull BC One Cypher Türkiye Finali 10 Mart Pazar günü Tophane-i Âmire’de gerçekleşti. Etkinliğin Türkiye etabının şampiyonları B-Boy Mons ve B-Girl Jazzy oldu. Şampiyonlar, 7 Aralık’ta Brezilya, Rio de Janeiro’da gerçekleştirilecek finalde dünyanın en iyisi olmak için mücadele edecek.

Estetik ayı geldi

ÇANTADA SANAT

Kadınların kullandığı büyük el çantalarına ‘tote bag’ deniyor. Geçtiğimiz günlerde Boyner mağazalarında ‘Art Pieces’ koleksiyonları dahilinde inanılmaz güzel tote bag’ler satışa sunuldu. Sanatçılar çantaları birer esere dönüştürdü. Aslı Şarman, Bahar Oganer, Eda Çağıl Çağlarırmak, Jülide Zeynep Günce, Mehmet Sinan Kuran, Meral Bilkay ve Yiğit Yazıcı, The Tab Atelier çantalarını bir tuval olarak kullandı ve kalemlerle müthiş yaratıcı işlere imza attı. Sınırlı sayıdaki çantalar Boyner’in İstinyePark İstanbul mağazasında satışa sunuldu.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder