Uğur Alkapar Her şey bir arenada
HABERİ PAYLAŞ

Her şey bir arenada

Maslak’taki Volkswagen Arena İstanbul’un en önemli etkinlik mekanlarından biri. Türkiye’nin yüksek sesli canlı performans altyapısıyla donatılan ilk çok amaçlı kapalı müzik ve etkinlik mekânı olan Volkswagen Arena dev konserlerden tiyatro oyunlarına, basketbol turnuvalarından e-spor şampiyonalarına kadar birçok farklı türde organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Her şey bir arenada

‘Her Şey Bir Arenada’ mottosuyla eylül ve ekim ayları boyunca; efsane rap’çi Sagopa Kajmer, tekno üstadı Carl Cox, Alman DJ Kevin de Vries, geleneksel türkülere modern yaklaşımını katan Mem Ararat ve en güçlü kadın besteci-yorumcularımızdan Göksel ve daha birçok isim bu arenada olacak. Harlem Globetrotters, Red Bull Campus Clutch Dünya Finali gibi spor etkinliklerinin de adresi burası.

Haberin Devamı

Her şey bir arenada

Sultanahmet’teki Kapadokya

Tarihi yarımadanın simge oteli Four Seasons Hotel Sultanahmet ile Uçhisar Kalesinin yamaçlarında, ‘Yaşayan Müze’ konseptiyle dikkat çeken Museum Hotel, misafirlerini Kapadokya’nın benzersiz lezzetlerini deneyimlemeye davet ediyor. Four Seasons Hotel Sultanahmet’in restoranı Avlu’da 20-23 Eylül günlerinde gerçekleşecek bu lezzet festivalinde, öğle ve akşam yemeklerine özel iki ayrı menüyle Kapadokya’nın sevilen tatları konukların beğenisine sunuluyor. Rezervasyonsuz gitmeyin.

Her şey bir arenada

BAŞKENTTE 16. ŞUBE

Zincir olmasına rağmen butik üretim yapan pizzacıları çok seviyorum. Pizza Il Forno da bunların başında geliyor. Taş fırında pişirdikleri İtalyan usulü pizzaları şahane. Moda şubesinden zaman zaman pizza yediğim Il Forno Ankara’da daha büyük. Geçtiğimiz günlerde başkentteki 16. şubelerini Forum AVM’de açtılar. Marka şube sayısını yıl sonuna kadar 35’e çıkarmayı planlıyor

Her şey bir arenada

Mücevher gibi

Aşk şarkılarının unutulmaz bestecisi Chris de Burgh, en son 11 yıl önce İstanbul’da konser vermişti. Özlem bitiyor ve Burgh 26 Ekim Perşembe gecesi Vigor Sanat organizasyonuyla Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium'da İstanbul ile buluşmaya geliyor. 70'lerden günümüze hiç eskimeyen, birbirinden kıymetli şarkılarıyla bize mücevher gibi bir gece yaşatacak.

Haberin Devamı

Her şey bir arenada

KAPIŞACAKLAR!

Yaz boyunca dünyaca ünlü isimleri sahnesinde ağırlayıp unutulmaz konserlere imza atan Antalya’daki Regnum Carya Otel şimdi de bir boks karşılaşmasıyla gündemde. 30 Eylül’de Rus boksör Murat Gassiev ve İsveçli Otto Wallin, Belek’teki Regnum Carya’da karşı karşıya gelecek. Gassiev Dünya Boks Birliği Kıta Şampiyonluğu’nu elinde tutmaya çalışacak. Bu müsabaka Liga Stavok Uluslararası Boks Birliği (IBA) Şampiyonlar Gecesi’nin 10 rauntluk ana karşılaşması olacak. Meraklısına duyurulur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder