Uğur Alkapar Magazin klişeleri
HABERİ PAYLAŞ

Magazin klişeleri

Ünlüler aslında ne demek istiyor?

Aşk hayatımla değil işimle gündeme gelmek istiyorum: İşim o kadar sıkıcı ki hakkımdaki tek ilginç şey kiminle beraber olduğum. Bu da ağırıma gidiyor.

Sadece arkadaşız: Şimdilik sadece sevişiyoruz. Birkaç kere daha yatalım belki sevgili oluruz.

Birbirimizi tanıma aşamasındayız: Haftaya dudak dudağa poz vereceğiz.

Seviyeli bir ilişkimiz var: Uygun bir eş adayı. Ailesi de zengin. İnşallah kafeslerim.

Her şey yolunda: Bir gidin de ağız tadıyla kavgamızı edelim.

Ayaküstü röportaj vermiyorum: Canım dizim tuttu, artık size iyi davranmak zorunda değilim.

Haberin Devamı

Ay siz nereden çıktınız?: Garsonlara size haber vermelerini ben söyledim.

Ben magazin malzemesi değilim: Nerede kaldınız, iki saattir bu Cihangir kafesinin sokaktaki masasında dondum.

Senaryo okuyorum: Evde oturuyorum boş boş. Böyle dersem belki biri arar.

Sette çok eğleniyoruz: Yapımcı sette çıkan kavgalar basına sızdığından beri böyle söylememizi istiyor.

Her şeyden önce bir anneyim: Bu çocukları boşuna mı yaptık?

SOSYAL SORUMLULUK

Markalar artık imajlarını topluma yararlı işlerle güçlendiriyor. Örneğin kendi cilt bakım ürünlerinden yola çıkan Bioderma, Türkiye’nin en soğuk ili Kars’ta yaşayan kadınları fotoğrafladı. Bu kareler Çıldır Gölü üzerinde sergilendi. Şimdi de İstanbul’da düzenlenecek sergiden elde edilen gelir Kars için kullanılacak. Gömlek markası Tudors ise sürücüleri ve yayaları ‘Kurallara Uy Kral Ol’ kampanyası ile uyarıyor. Sosyal medyada yaptıkları duyarlılık çağrısıyla trafiğe çıkanların bilinçlenmesi amaçlanıyor.

ŞEFLERİN MEZESİ

Gümüşsuyu’ndaki Chef Mezze ile kendilerine hatırı sayılır bir hayran kitlesi yaratan şef kardeşler Gazi-Bilal Ateş, Arnavutköy’deki Chef Meyhane ile başarılarını devam ettiriyor. Serkan Koca’nın işlettiği mekan özellikle deniz ürünleri düşkünlerini çok mutlu edecek. Boğaz manzarası, şirin masaları ve güzel tabaklarıyla damağa olduğu kadar göze de hitap eden Chef Meyhane’yi ben çok sevdim. En başta her şey taze ve lezzetliydi.

Ahtapotu lokum gibi, avokadolu karidesi orijinal bir tarifti. Ciğer ve kokoreç ise gerçekten eşine az rastlanır türdendi. Chef Meyhane’de her damağa göre meze, balık var. Hepsi de çok iyi. Servis hızlı ve eksiksiz, ekip güler yüzlü ve kibar. Sadece rakı peşinde değilseniz, aynı zamanda iyi bir yemek yemek istiyorsanız, bir de etkilemek istediğiniz konuklarınız varsa burayı seçebilirsiniz.

Haberin Devamı

MİNİ AJANDA

■ Gezmeyi ve yemeyi seviyorsanız size şahane bir önerim var. Yemek Instagram’cısı Eray Kılıç 9 Şubat’ta ‘Hatay’da Lezzet Keşfi’ adlı bir tur yapıyor. Eray katılımcıları hem gezdirecek hem de yörenin en ünlü restoranlarında besleyecek.

■ Red Bull haftaya perşembe, yani 7 Şubat’ta Bomontiada’da ‘Retro Gaming’ partisi düzenliyor. 80’lerdeki atari salonlarının vazgeçilmez oyunlarını oynama şansı bulacağımız partı çok nostaljik, biraz da romantik.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder