Uğur Alkapar Muhteşem final
HABERİ PAYLAŞ

Muhteşem final

Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı ‘Şarkılar Bizi Söyler’ sezon finalini bu akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında Boğaz’da yapıyor. Konser gelirinin tamamı deprem bölgesine bağışlanacak. Programı Hakan Altun ile sunan Sibel Can “Pandemide herkesin evlere kapandığı bir dönemde, şarkılarla moral bulmak için başladığımız programımız izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Programımızın son bölümü olan bu konserin tüm gelirleri de depremzedelere bağışlanacak. Müziğin iyileştirici gücü sayesinde daha nice konserlerde buluşmaya devam edeceğiz” dedi. ‘Şarkılar Bizi Söyler’ bu akşam Kanal D’de.

Haberin Devamı

TAZE İŞBİRLİĞİ

Artık her marka bir ünlü ile işbirliği yapıyor. Bu kervana katılan yeni isim rol aldığı popüler dizilerdeki başarılı performansı ile son dönemin en gözde isimlerinden olan Ege Kökenli, Nine West’in yeni dijital reklam kampanyası için kamera karşısına geçti.

ALATURKA ROCK

Şevval Sam müzik kariyerinde yenilikleri seven biri. Arabesk albüm bile yapan Sam bu kez rock şarkılarına el attı. Ama onları alaturka yaptı! 12 rock şarkısını ilginç bir tarzda seslendiren Şevval Sam albümünü ‘Hep Yeni Kal’ın Esma Sultan’da düzenlediği lansman davetinde ilk kez izleyenlere sundu. Albümün adı da ‘Rock’ı Severiz’.

YAZIN İLK HİTİ

Pop müzikte gruplar pek tutmaz bizde nedense. Ben Oya Bora’dan beri “Hayranıyım” diyebileceğim bir gruba rastlamamıştım. Hele bir ikili… Nadirdi. Salman Tin ve Bilge Kağan Etil’den kurulu Köfn ‘Bi Tek Ben Anlarım’ ile patladığında pop müziğin uzun yıllardır beklediği ikili gelmiş oldu. Geçtiğimiz aylarda yayınladıkları ‘Al Aramızdan’ da şahane bir şarkıydı. Hele klibi! Köfn şimdi de 9 şarkılık yeni albümleri ‘Popstar’ı yayınladı. Albümle aynı adı taşıyan çıkış parçası bir patlama daha yaratacak gibi görünüyor. 70'ler, 80'ler, 90'lar ve erken 2000'lerin pop, pop-synth sound’larıyla bezeli şarkı bu yazın hitlerinden biri olmaya aday.

ROMANTİK ŞARKI

Bahadır Tatlıöz, aranjör, besteci ve piyanist. Birçok ünlüyle çalışmış. Youtube’da şarkıları on milyonlarca kez dinlenmiş. Mavi Gri ise son zamanlarda Türk müzik sahnesine renk katan alternatif rock gruplarından biri. Bahadır Tatlıöz ve Mavi Gri bu yazın en romantik şarkısına imza attı. Bugün dinleyici ile buluşan ‘Aşka Çare Bulunmaz’ bizi melankolik sularda bir yolculuğa çıkarırken aşk acısı yaşayan herkesin duygularına tercüman oluyor…

Haberin Devamı

DEV KADRO

Kuruçeşme’nin meşhur mekânı Two, Yalıkavak şubesini haftaya açıyor. Arife günü yani 27 Haziran’da Deha Bilimliler sahnede olacak. Bayramın birinci günü Zara, ikinci günü Deniz Seki, üçüncü günü Yeşim Salkım ve son gün de Ceylan Ertem konser verecek. Two Yalıkavak’ta yaz boyunca ünlü isimler performans göstermeye devam edecek.

İKİ TENOR

Murat Karahan dünyanın en önemli orkestralarıyla başarılı temsil ve konserler veren bir tenor. İtalyan tenor Alessandro Safina da dalının en önemli isimlerinden biri. Murat Karahan ve konuğu Alessandro Safina, 26 Haziran’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak. Klasiklerden popüler şarkılara uzanan bir repertuarla dinleyiciye unutulmaz bir gece yaşatacaklar.

Haberin Devamı

Orkestradan Metallica

Beyoğlu’ndaki Grand Pera, bu akşam müthiş bir konsere ev sahipliği yapıyor. Eşsiz bir rock müzik performansını senfoni orkestrası ile harmanlayan ‘Musa Göçmen Senforock Metallica’ seyirci ile buluşuyor. 32 sanatçıdan oluşan Musa Göçmen Senfoni Orkestrası, Metallica şarkıları çalacak ve solistler söyleyecek.

BODRUM’DA SOSYAL YAŞAM

Bodrum’da 3 yıldır hizmet veren ve kendi müdavimlerini oluşturan Yeni Hayat Gümüşlük, yazın gelmesiyle hareketlenen sosyal hayata eşsiz bir katkıda bulunuyor. Magazin dünyasının altını üstüne getirecek Şokopop Quiz Night geceleri ve Türk cazının duayenleri Jülide Özçelik, Cem Tuncer, Cenk Erdoğan üçlüsünün caz konserleri yaz boyunca Bodrum’da sadece Yeni Hayat Gümüşlük’te. İlk performanslar bu ay seyirciyle buluşuyor. Dün akşamki Şokopop Quiz Night’ı kaçırdınız ama Jülide Özçelik, Cem Tuncer ve Cenk Erdoğan’ın 23 Haziran’daki konserini kaçırmayın.

Muhteşem final

 

LÜKS TATİL

Yalıkavak Tilkicik Koyu’ndaki Highlight Hotel Bodrum’un en gözde yerlerinden biri. Masmavi denizi, sıcacık kumsalı muhteşem lezzetleri ve ünlü isimlerin happy hour partileri ile adından söz ettiren Highlight bu yaz da masal tadında bir tatil vaat ediyor. Ünye Madencilik firmasının sahibi olduğu, Yusuf Erbaş’ın genel müdürlüğünü yaptığı Highlight Hotel, lüks odaları, romantik atmosferi ve kendi bünyesinde yer alan Miya Beach ile misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunacak.

Muhteşem final

 

ALAÇATI’DA SEZON BAŞLADI

Bu hafta sezonun ilk Çeşme ziyaretini yaptım. Alaçatı heyecanlı bir şekilde okulların kapanmasını, sezonun açılmasını bekliyordu. Dünden itibaren de gözle görülür bir hareketlenme başladı Alaçatı’da…

KÖYÜN YENİSİ: EL YAR

Bir Alaçatı klasiği olan Limon Köyiçi’nin işletmecisi Yasin Becek mekanının hemen yanında yeni bir markayla tatilcilerin karşısına çıktı: El Yar. El Yar Lübnan mutfağını Alaçatı’ya taşıyor. Şef Eyüp Gül’ün Beyrut ziyaretleri sonrasında oluşturduğu menü bildiğimiz Lübnan mutfağının modernize edilmiş hali. Fiks menü sunan El Yar’ın yemekleri özenli ve başarılı. Salatası bile o kadar üzerinde çalışılmış ki tabaklarca yemek istiyorsunuz. Mezelerin ardından çıtır mantı, falafel ve etli sarma gibi yine çok iyi yapılmış ara sıcaklar ve finalde karışık kebap var. Menü zengin, ana yemeğe gelene kadar doyuyorsunuz zaten. El Yar’ın dünya güzeli kızlardan kurulu şov ekibi sahneye çıktığında herkes yemeyi içmeyi bırakıp onları çekmeye başlıyor. Renkli kostümleri, kıvrak danslarıyla mekânın havasını değiştiriyorlar. Konukların arasına indiklerinde ise ortam tabii coşuyor. Ardından kapanışa kadar vur patlasın çal oynasın. El Yar bu yaz Alaçatı’da köy içinde iyi yemek ve farklı eğlence arayanlar için güzel bir nokta olacak.

Muhteşem final

 

İYİ YEMEK KALİTELİ EĞLENCE

Alaçatı popüler olduğundan beri ne mekanlar geldi geçti. Kalıcı olanlar ise iki elin parmaklarından fazla değil. Yedinci yılına giren, işletmeci Yasin Becek ile özdeşleşen Limon Köyiçi artık Alaçatı’nın simgelerinden biri haline geldi. Limon bu sezona yenilenerek girdi. Şef Eyüp Gül’ün imza attığı yemekler sayesinde Limon köyün ilk üç restoranı arasına rahatlıkla girer. Menü biraz bizden biraz dünyadan. Enginarlı yaprak sarma, ananaslı salata, levrek ceviche ve süper sağlıklı dip tabağı Limon’a çok yakışmış. Mürekkep balığı paneli karides tempura, kıyma ve mercimekli gyoza ise alınan riskin karşılığını vermiş ve özel lezzetler ortaya çıkmış. Şefin parmesan tekerinde makarna sunarak yaptığı şov da tam Instagram’lık. Tabii yemeğin ardından Limon’un iddialı olduğu ikinci alana geçiyoruz: eğlence. Belli bir saatte herkes sözleşmiş gibi ayağa kalkıyor ve volümü yükselen müziğe eşlik ediyor. Danslar ediliyor, bağıra çağıra şarkılar söyleniyor. Bu arada bir bakmışsınız yanınızda ünlü bir oyuncu, futbolcu, şarkıcı var. E burası böyle bir mekân. Alaçatı’ya gelip de Limon’da eğlenmeden dönmüyor kimse. Siz de Alaçatı’ya gelirseniz bu deneyimi yaşamadan dönmeyin.

Muhteşem final

 

CENNETTEN BİR KÖŞE

Bir dönemin üniversitelilerinin vazgeçilmezleri, KafePi, Bronx Pi Sahne, Curcuna, Mürekkep gibi markaların yaratıcısı Engin Yaşar, Alaçatı’da şahane projelere imza attı. 2019 yılında Unique Eğlence Adası’na taşıdığı Ojo Alaçatı Beach Club, Rakish Alaçatı Restoran, Kloster Night Club ve Sabor Gastro bu sezon yine iddialı. Ojo, Alaçatı’nın en güzel noktalarından birinde. Cennetten bir köşe. Denizin bu kadar güzel olduğu çok az yer var. Buna iyi hizmet de eklenince keyif artıyor. Sabor Gastro bir beach club’dan çok iyi bir restoran kalitesinde yemekler sunuyor. Kloster’da bu sezon da dünyaca ünlü DJ’ler pikapların başında olacak. Alaçatı’nın tek kumsal meyhanesi Rakish de bu akşam açılıyor! Ojo’nun en güzel yanı ise happy hour olarak bilinen akşamüstü partileri. Sanki tüm gün yüzmemiş, yorulmamış gibi insanlar ne büyük bir heyecanla plajdan parti alanına koşuyor görmeniz lazım. O enerji sizi de etkiliyor ve bir bakmışsınız dans ediyorsunuz! Bu yazı Ojo’da bir gün geçirmeden bitirmeyin.

Muhteşem final

Sıradaki haber yükleniyor...
holder