Uğur Alkapar Plaj keyfi
HABERİ PAYLAŞ

Bodrum, Yalıkavak’ın en lüks otellerinden Highlight’ın kumsalındaki Miya Beach, denize girmek ve güneşlenmek isteyenler için her türlü konforu sunuyor. Kum var, çim var, iskele de var. Şezlong var, loca görevi gören kabanalar var… Miya’nın mutfağı da başarılı.

Plaj keyfi

Plajda aklınıza ilk gelen burger, pide, pizza gibi kolay yemeklerden tutun da karidese kadar uzanan lezzetler menüde mevcut. Bir de çok iyi kokteyl yapıyorlar. Gün boyu şahane bir DJ harika müzikler çalıyor. Hafta sonları ise happy hour saatinde ünlü şarkıcılar sahneye çıkıp parti ortamı yaratıyor. Biz Ozan Ünlü’nün enerjik sahnesiyle çok eğlendik.

Haberin Devamı

BİR YAŞAM MERKEZİ

Bodrum Aspat Koyu’nda yer alan Anthaven, ilginç mimarisiyle çekici bir yaşam alanı sunuyor. Su yoluyla ulaşılan evleriyle Venedik’i hatırlatan sitenin yeme içme ve sosyalleşme imkanları da çok çeşitli, renkli. İçinde bulunan çarşının mağazalarındaki alışveriş imkânı da tüm tatilinizi buradan çıkmadan geçirmenize olanak tanıyor.

Plaj keyfi

Anthaven bünyesindeki Radisson Collection Hotel Bodrum ise misafirlerine üst düzey bir konaklama deneyimi sunuyor. Aralarında Big Chefs, Hadibalık, Buselik, Starbucks ve Kahve Dünyası’nın da bulunduğu birçok yeme içme markasıyla hizmet veren Anthaven’da veteriner kliniği, sörf okulu ve kuaför bile var.

YUNAN HAVASI

Yeme içme dünyasının üç tanınmış ismi Samet Tecer, Kemal Üşenmez ve İsa Akkaya bu sezon Bodrum Yalıkavak’taki Highlight Otel’in bünyesinde Aias adında bir Yunan restoranı açtı. Hakan Öztürk imzalı yemekleriyle bir Ege coşkusu yaşatan Aias, iç mekanındaki sahnesiyle iyi müzik ve eğlence, kumsalındaki masalarıyla da mükemmel bir ambiyans sunuyor.

Plaj keyfi

Aias’ta bazı geceler Fedon, bazı geceler de Cefi sahne alıyor. Fedon’un sahnesi zaten bir klasik. Ben ilk kez Cefi’yi izledim ve hayran kaldım. Duruşu, sesi, tarzıyla sahneye bu kadar yakışan az insan vardır. Müzisyen arkadaşlarıyla ilişkisi, seyirciyle kurduğu yakınlığa coşkusu da eklenince şarkılarına eşlik etmemek, kalkıp oynamamak mümkün değil. Ayrıca Gılma Efe Şengör ve Haluk Şengör’ün yaptığı sirtaki gösterisi, kırılan tabaklar bize tam bir Yunan tavernası eğlencesi yaşattı. Karşı kıyıyı Yalıkavak’ta yaşamak mümkün!

Haberin Devamı

BEŞİNCİ YILINDA HÂLÂ TAZE

Bodrum’un klasikleri deyince aklıma gelen birkaç mekândan biri Bozukbağ Kahvaltıcısı. Tayfun Topal’ın 2019 yazında açtığı Bozukbağ beşinci sezonunda aynı istikrarla devam ediyor. Tatilcilerin zengin kahvaltı arzusunu sonuna kadar tatmin eden Bozukbağ aslında sadece kahvaltı değil, bir konsept sunuyor.

Plaj keyfi

Ege kıyılarındaki kasabalardan toplanmış renkli kapılardan oluşan tavanın altında ağaçlarla dolu bir doğaya karşı en güzel peynirleri, sucukları yiyor, 14 dönümlük araziye kurulmuş Bozukbağ’ın bahçelerinden toplanan taptaze domates ve salatalıkları tüketiyorsunuz. Sonra da o ağaçların altında, közde pişen kahvenizi içiyorsunuz. Böyle keyif başka yerde yok.

YAZLIĞINIZ KADAR RAHAT

Bozukbağ Kahvaltıcısı’nın 14 dönümlük arazisinde tavuklar keçiler var ama bir şey daha var. Bu yaz ünlü mekân danışmanı Ergun Yıldız’ın açtığı Recolte Bodrum! Akşamları hizmet veren Recolte’de sık sık değişen özel mezeler çıkıyor mutfaktan. Yani o günlerde ne tazeyse, bahçede ne varsa onlardan meze yapılıyor. Dahası muhabbet var, eğlence var.

Haberin Devamı

Plaj keyfi

Arkadaş grubunuzla gelip saatlerce konuşup sonra da yükselen müzikle kendinizi oynarken bulabilirsiniz. Recolte’de aradığınız yazlık ev samimiyeti, iyi yemek ve güzel müzikle bir araya geliyor. Bu da konuklara harika bir deneyim yaşatıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder