Uğur Alkapar Ünlülerin tatlı tatilleri
HABERİ PAYLAŞ

Ünlülerin tatlı tatilleri

Hafta sonu birçok oyuncu Alem dergisinin daveti için Bodrum’daydı. Lüks bir otelde kaldılar. Denizin güneşin tadını çıkardılar. Bir kuruş da ödemediler. Uçak biletlerini bile kendileri almadı. Üstelik sponsorların odalarına bıraktığı hediye çantaları da ürünlerle doluydu. Bazen böyle bir etkinlik olmasına da gerek kalmıyor. Yurtiçi ve dışındaki oteller “Ne olur gelin sizi ağırlayalım” diye şöhretlerin peşinde. Restoranlarına davet edenler, ürünlerini denetmek isteyenler, yeni çıkan şarkısını paylaştırmaya çalışanlar… Ünlüler de artık birer influencer. Onlar da bu şöhretten her türlü yararlanıyor. İster bedava tatil olsun ister ücretli marka işbirlikleri… Senelerdir bir dizide filmde oynamadığı halde para basan oyuncular var. Şimdi haftada 100 bin lira alacağım diye neden setlerde günde 18 saat sürünsün değil mi? O parayı bir story atarak 20 saniyede kazanıyor zaten. Sonuç olarak artık influencer pazarından daha etkili bir pazar var o da oyuncu pazarı. Markaların reklam bütçeleri onlara gidiyor. Oyuncular da oyunculuk yapmadan zenginleşiyor. Ekonomik dengelerin hızla değiştiği bu dönemde bize söyleyecek tek şey kalıyor: Gözümüz yok Allah daha çok versin.

Haberin Devamı

MÜZİK MARATONU

İKSV’nin düzenlediği 30. İstanbul Caz Festivali, bu yıl 7-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. The Lumineers ve Morcheeba gibi dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra yerli müzisyenleri de ağırlayacak olan festivalin birçok konseri Parkorman’da. Festivalin en ilginç etkinliği ise bu yıl sekizinci kez düzenlenecek olan +1’li Gece Gezmesi. 13 Temmuz’da Kadıköy-Moda hattında tek bir biletle giriş yapılabilecek 4 mekânda 10 konser var. Moda Sahnesi, Dorock XL, The Wall ve Kadıköy Sineması’nda, Ari Barokas, Evdeki Saat, ve Barış Demirel’in de aralarında olduğu 10 performansı görmek için gençler mekandan mekana koşacak. Bence çok eğlenceli!

GEZGİN FESTİVAL

İKSV bu yaz hiç durmayacak. Vakfın bünyesindeki Salon İKSV’nin iyi müziği Beyoğlu’ndaki evinden doğanın içine taşıdığı etkinliği +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali ikinci yılında yine çok renkli. 29-30 Temmuz’da Parkorman’da 2 gün sürecek festivalin birinci gün yıldızları Satori, L’Imperatrice, Agar Agar, Sylvie Kreusch ve Emir Taha. İkinci gün ise Jon Hopkins, Büyük Ev Ablukada, Warhaus, Still Corners ve Tsar B var. Ayrıca yeni isimlerin de ekleneceği söyleniyor.

Haberin Devamı

DENİZ GÜNEŞ KONSER

Milyonfest İstanbul’un bu yaz 4’üncüsü gerçekleşiyor. Milyon Beach Kilyos’ta 6-7-8-9 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek festivalde Athena, Cem Adrian, Pinhani, Seksendört, Fatma Turgut, Gazapizm, Umut Kuzey, Sena Şener’in de aralarında olduğu 20 sanatçı sahne alacak. Katılımcılar deniz, güneş, plaj ve müzik keyfini doyasıya yaşayacak.

DİMİTRİ’NİN DİRENİŞİ

Yazar M. Celal Ersoy’un 3 yıllık bir çalışma sonucu yazdığı ilk romanı ‘Çalmak Ne Kadar Dolay Dedi Dimitri’yi okuyorum. Kitap satış sitesi ‘Okuma Odası’ tarafından nisanda ayın kitabı seçilen bu roman 1870-1922 yılları arasında İzmir’de geçiyor. Yoksul ve kimsesiz kalan bir çocuk olan Dimitri’nin direnişi ve hayata tutunma çabasını anlatan kitapta aşk, sevgi, hırs ve nefret de var. İzmir’de başlayan hikaye Paris, İstanbul ve Atina’dan da belli kesitler içeriyor. Fonda Çanakkale Savaşı, İzmir İşgali ve Kurtuluş Savaşı da yer alıyor. Dönem hikayelerini sevenler kaçırmasın.

Haberin Devamı

YILDIZLI ŞEF

Yaz dönemi boyunca her ay Michelin yıldızlı şefleri ağırlayacak olan Cullinan Belek’in haziran ayı konuğu İtalyan Şef Felix Lo Basso olacak. Lo Basso İtalya’nın en önemli Michelin yıldızlı şefi. Ülkesinin lezzetlerini kendi yorumuyla sunan şef gastronomi tutkunlarını çok mutlu edecek. Cullinan’da dünya standartlarında şovlar ve ünlü DJ’ler yaz boyu lüks tatil sevenleri bekliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder