Yazarlar Üst sınıf bir lüks
HABERİ PAYLAŞ

Üst sınıf bir lüks

Antalya, Serik’teki Regnum Carya, bölgenin en lüks otellerinden. Bu civarda çok tatil köyü var ama lüksün derecesinin bu denli üst seviyelerde olduğu otellerin sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Dünyanın en ünlü yıldızları burada konaklıyor, uluslararası toplantılar düzenlendiğinde dünya liderleri burada kalıyor. Her şey dahil hizmet sunan ve üst sınıf ürünlerle bu konsepte başka bir anlam kazandıran Regnum Carya beyaz kum plajı ve bir milyon metrekareye yayılmış çam ormanı ile pek görkemli. Crown Villa, özel havuzlu lüks villalar, havuza açılan odalar, aile odaları, süit odalar dahil olmak üzere farklı özelliklere sahip 612 odası var. Tesis, zengin mutfak seçenekleri, barları, farklı aktivite, spor ve eğlence olanakları ile yaz ve kış hizmet veriyor. Bünyesinde 18 delikli golf kulübü, 2015 yılında G20 toplantısının yapıldığı kongre merkezi ve futbol kampları için FIFA standartlarında futbol sahaları bulunuyor.

Haberin Devamı

Üst sınıf bir lüks

MUHTEŞEM BİR ŞOV

Yabancı pop müzikten kafamızı kaldırmadığımız yıllarda dönemin en bomba isimlerinden biriydi Christina Aguilera. Yıllar içinde hem müziğini hem duruşunu daha ileri noktalara taşıdı. Bugün de tüm dünyanın tanıdığı bir star olarak konserden konsere koşuyor. Ne şanslıyım ki geçen salı Antalya Regnum Carya’da verdiği konseri izleyen 2500 kişiden biriydim. Uluslararası standartlarda dev bir sahnede sekiz dansçı ve üç vokalistle karşımıza çıkan Christina bize unutulmaz bir gece yaşattı. 1.5 saat sahnede kaldı ve muhteşem bir şov sundu. ‘Regnum Live in Concert’ kapsamında geçtiğimiz senelerde Jennifer Lopez, Dua Lipa, Rita Ora, Tom Jones gibi dev yıldızlar geçti bu sahneden. Bu sezon Jason Derulo ve Christina Aguilera çıtayı iyice yükseltti. 21 Ağustos’ta da İngiliz şarkıcı Tom Odell’in konseri var. Regnum Carya’da sıcak Antalya yazı dünya yıldızlarıyla pek serin geçiyor!

Üst sınıf bir lüks

BU GECE ‘MEYHANEDE’YİZ‘

Kuruçeşme’deki Sortie 2005’te açıldığından beri yani 18 yılda içinden o kadar çok restoran ve kulüp markası geçti ki. En uzun yedi sezon kalmayı başarmış bir marka. Bu yıl Sortie’deki üçüncü sezonunu kutlayan Meyhanede, daha uzun seneler oradan ayrılmayacakmış gibi görünüyor. Çünkü Sortie ile birbirlerine çok yakışıyorlar. Meyhanede, Sortie’nin denize en yakın köşelerinden birine konumlanmış. Keyifli bir ortam söz konusu. Yemekleri ise efsane. Mutfak meslekte 50. yılını deviren usta şef Ahmet Yavuz’a emanet. 18 çeşit mezenin yer aldığı menüde Girit ezmesinden, avokado soslu karidese, Hollandez sosla harmanlanan ve pazı yaprağında sunulan levrekten, özel tarifle hazırlanan Arnavut ciğerine kadar şahane tatlar var. Genç iş insanı Onur Erol’un işletmeciliğini üstlendiği Meyhanede, Boğaz’daki meyhanelerin arasında en keyiflisi desek abartmış sayılmayız. Meyhanede kasım ayına kadar hizmet vermeye devam edecek.

Haberin Devamı

Üst sınıf bir lüks

KADIN GİRİŞİMCİ

Geçtiğimiz günlerde, bir kadın girişimci olan Tülin Köksoy’u Beşiktaş’ta sahibi olduğu güzellik merkezinde ziyaret ettim. Kendisinin reçetesini sır gibi sakladığı, ama kadınların bayıldığı doğal güzellik ürünleri var. Reçetelerini kadınların evdeki rutin bakımlarına hizmet eden ürünler olarak tanımlayan Tülin Köksoy, kadın girişimci olmanın zorluklarından da bahsetti. Diyor ki “Bugüne kadar kadınların ekonomik alandaki kazanımları ve gerek istihdam gerekse de girişimcilik konusunda kat ettikleri mesafe büyük zorluklar ve özverilerle gerçekleşti. Güzellik merkezinin bir eğitim alanı haline gelmesi için de uğraşlarda bulunuyoruz, kadınlara istihdam sağlıyoruz. Burada eğitimler vererek kadınları iş hayatına sokmak için de bir çaba veriyoruz.”

Haberin Devamı

Üst sınıf bir lüks

HÜZÜNLÜ VE EĞLENCELİ

Bir Buray hayranı değilim ama son şarkısı ‘Olmuşum Leyla’ya kayıtsız kalamadım. Söz ve müziği Emrah Karakuyu’ya, düzenlemesi Tanerman’a ait şarkı ilk dinleyişte beni sarıp sarmaladı. Bir yandan hüzünlü bir yandan eğlenceli. Hangi duygudaysanız ruh halleri arasında geçiş yaptırıyor size. Buray ‘Olmuşum Leyla’yı canlı olarak ilk kez Bodrum Antik Tiyatro’da vereceği konserde seslendirecekmiş. Bodrumdakiler şanslı.

Üst sınıf bir lüks

Sıradaki haber yükleniyor...
holder