Uğur Alkapar Uzaktan izliyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Uzaktan izliyoruz

Bu Dilan Polat meselesi, bölünmek için bahane arayan sosyal medyayı yine ikiye böldü. “Yazık” deyip acıyanlarla “Oh olsun, hak ettiğini buldu” diyenler kıyasıya bir laf dalaşına girdi. Meseleyi bu kadar sahiplenmenin tabii ki hiç gereği yok. Uzaktan izleyip değerlendirmek ve sonra ekranda izlediğimiz diziye dönmek en iyisi. Eskiden Dilan Polat ile yolları kesişen ünlüler de bir bir dökülmeye başladı. “Benim fotoğrafçımdı”, “Benden iş istedi”, “Gecekonduda yaşıyordu” gibi açıklamalar sardı etrafımızı. Herkes konuya bir yerinden dahil olmaya çalışıyor yani. Gözler şimdi diğer fenomenlere ve güzellik merkezi sahiplerine döndü. Bazıları hemen paylaşımlarını silip, hayatlarını küçültmeye, villalardan apartman dairelerine taşınmaya başlamış. Ama yenmiş birtakım haltlar varsa ne yapsalar boş. Bir kere o çizgi geçildiğinde, devlet o kayıtlara mutlaka ulaşıyor ve kaçış olmuyor. Bu günlerde bazı zenginler birden yurt dışına gitmeye başlarsa şaşırmayın!

Haberin Devamı

YILDIZLAR GEÇİDİ

13 şehirde 22 mekânı ile her hafta önemli konserlere imza atan Jolly Joker’de yeni sezon başladı. İstanbul şubeleri Vadistanbul, Kartal İst-Marina, Büyükçekmece Kıyı İstanbul ve JJ Arena Ataşehir’de Derya Bedavacı, Soner Sarıkabadayı, Simge, Melek Mosso, Hakan Altun, Demet Akalın, Buray, Gökhan Türkmen, İrem Derici, Sakiler, Cem Adrian, Mabel Matiz, Emir Can İğrek gibi isimler sahne alacak. Aralarında mutlaka sevdiğiniz, dinlemek isteyecekleriniz vardır...

25 Ekim Çarşamba akşamı Çiğli Balatçık Mahallesi Meydan Parkı'nda sahne alacak.

50 MİLYONU BULDU

Buray son dönemin en başarılı erkek popçularından. Bir yandan sold out konserlerine devam eden şarkıcı, bir yandan da 17 Kasım’da yayınlayacağı 14 şarkıdan oluşan albümünün heyecanını yaşıyor. Son konserine kısa sürede 50 milyon dinlenmeye ulaşan ‘Olmuşum Leyla’ şarkısıyla başlayan Buray, “Kısa bir sürede ‘Olmuşum Leyla’yı bağrınıza bastınız. Hepinize çok teşekkür ederim” demiş. Buray, önümüzdeki hafta Sidney ve Melbourne şehirlerinde vereceği konserler için Avustralya’ya gidiyor.

Buray, önceki akşam Harbiye Açık Hava’da BtcTurk 10. Yıl Konserleri kapsamında sahnedeydi. Buray’ın “Bana çok iyi geldi” dediği sevgilisi Ezgi Şenler konseri izlerken dans etti. Yanında Buray’ın Kıbrıs’ın ünlü halk ozanlarından olan babası Turgay Salim Hoşsöz ve annesi de vardı. Buray ‘Sen Sevda mısın’ şarkısını Ezgi Şenler’e bakarak söyledi.

HASAT ZAMANI

Türkiye’de ilk kez Avrupa Birliği coğrafi işaretini alan Milas zeytinini ve zeytinyağını tanıtmak için bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, 11-12 Kasım’da başlıyor. ‘Bin Yılın Tadı 100 Yılın Umudu’ sloganıyla bu yıl da adından söz ettirecek olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, Şef Özlem Mekik ve Doğukan Alsay moderatörlüğünde iki gün boyunca eğlenceli ve renkli anlar yaşatacak. Umut Akyürek, Oktay Ertuğrul ve Pusula grubu sahnede sevenleriyle buluşacak. Çelik Milaslılar için konser verecek.

Haberin Devamı

Uzaktan izliyoruz

HEYECAN DORUKTA

Yılın o zamanı geldi çattı. Bu yılın Michelin yıldızları yarın akşam Zorlu PSM’de düzenlenecek törenle açıklanıyor. Bu sene İstanbul dışında İzmir ve Bodrum da listelere giriyor. Şefler, işletmeciler, mekân sahipleri büyük bir heyecan içinde. Tüm yıl çalışıp yıldız için çabalayanları da biliyorum, pek umursamayanları da. Bakalım o çok uğraşanlar yıldıza kavuşacak mı! Yarınki törenden sonra Michelin Rehberi Uluslarası Direktörü Gwendal Poullennec ile görüşeceğiz. Bakalım bu yıl neler anlatacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder