İmamoğlu Kocaispir: Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz

Kocaispir: Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz

Paylaş
Kocaispir: Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz

Kocaispir: Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz

ADANA,(DHA)- AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’in, Kozan ve İmamoğlu ilçelerinde seçim ofisi açtı. Kocaispir, "Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz" dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Kozan ilçesinde seçim ofisi açılışına katıldı. Burada konuşan Kocaispir, “Kozan kararını vermiş, Kozan tamam inşallah” dedi.

Kozan'ın sorunlarını çözmek için ant içtiklerini belirten Kocaispir, ilk olarak temiz ve sağlıklı su için asbestli boruları değiştireceklerini anlattı. Kocaispir, “Kozanlı kardeşlerimizin keyifle vakit geçirebilmeleri için Kirgen Deresi’nin üzerine Adana’nın en güzel, en modern millet bahçesini yapacağız. Millet bahçemizin içerisinde kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız için sosyal tesisler olacak. Kreşler, okuma evleri, kadın etkinlik merkezleri, spor tesisleri açacağız. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda inşallah Kozan’a Büyükşehir Belediye Başkan Ofisi açacağım. Bu ne demek? Büyükşehir Belediye Başkanı her ay veya iki ayda bir gelerek birkaç gününü Kozan’da geçirecek. Müdürleri ile beraber gelecek, sorunları Kozan Belediyesi ile işbirliği halinde burada çözecek. Buradaki ofisin de kapısı sizlere açık olacak. Mansurlu yolu Kozan’ımız için çok önemli. Bu yolun yapımı Büyükşehir’de değil biliyorsunuz, bakanlığımızın yapacağı bir yol. İnşallah bu kardeşiniz bu yolun yapılmasıyla ilgili devlet kurumları nezdinde takip edecek. Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz. Kapalı spor salonları, spor tesisleri, kütüphaneler, yüzme havuzları kültür merkezleri hepsini Kozan Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi, hükümetimiz, yani ‘üçlü olsun güçlü olsun’ diyerek şehrimize kazandıracağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

ÇELİK: ‘BUNLAR ÇAY DEMLEMEYİ BİLE BECEREMEZLER’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise “Cumhur İttifakı’nın gizli ajandası, gündemi yok. Cumhur İttifakı’nda masanın altında, üstünde, arkasında başkası yok. Cumhur İttifakı dün ne ise bugün de aynı şekildeyiz. Bu altılı, yedili masa 18-19’a bölündü. Bunlar 14 ve 28 Mayıs sürecine giderken teröristlere laf söyleyemiyor, Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na laf söylüyorlardı. O zaman masanın üstü 6 kişi, 7 kişi, sonra çoğalarak devam ettiler. O zaman dedim ki Kozanlı kardeşlerim çaya davet ederdi. Kaç dakikada hazır olur diye sorduğumuzda 15 dakikada hazır ederlerdi. Kozan’da hanım kardeşimiz 15 dakikada hazır ederken 6’lı 7’lisi çay demlese 7’si bir olup çay demlemeyi beceremezler. Bunların bir tanesi çay suyu koyacak, biri ocağı yakacak, biri tepsiyi hazırlayacak. Birisi ‘küstüm ben’ diyecek. Bunlar bırakın memleket yönetmeyi çay bile demleyemezler. Şimdi ise birbirlerine düştüler. Niye birbirlerine düştüler? Çünkü mesele memleket, Adana, İstanbul, Kozan meselesi değil. Bunlar için mesele, koltuk meselesidir" dedi.

Haberin Devamı

Daha sona İmamoğlu ilçesine geçen Başkan Kocaispir, burada da seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI