Merkez ASKİ abone ve tahsilat merkezleri açıldı

ASKİ abone ve tahsilat merkezleri açıldı

Paylaş
ASKİ abone ve tahsilat merkezleri açıldı

ASKİ abone ve tahsilat merkezleri açıldı

ADANA,(DHA)- ADANA'da ASKİ Abone ve Tahsilat Merkezi Çukurova Hayal Park ve Sarıçam Sofulu Yeşiltepe şubeleri açıldı.

Yerli Yerinde Hizmet Projesi kapsamında gerçekleştirilen ASKİ Abone ve Tahsilat Merkezlerinin açılışlarına siyasiler, bürokratlar ve Adanalılar katıldı. ASKİ’nin, Büyükşehir Belediyesi için önemine vurgu yapan Başkan Zeydan Karalar, "Çok kısa sürede ASKİ’yi toparladık ve ayda 15-20 milyon lira açık verir halden, aynı miktarda fazla vermesini sağlar duruma getirdik. Karataş’ta, İmamoğlu’nda, Saimbeyli’de, Ceyhan’da ve çok sayıda başka ilçede hem arıtma, hem su isale hattı, hem de kanalizasyon yapıyoruz. Akkapı, Gülbahçesi ve Dağlıoğlu mahallelerinde insanlar foseptik çukurlarına mahkum edilmişti" dedi.
ASKİ Abone ve Tahsilat Merkezlerinin, vatandaşa önemli zaman kazandıracağını kaydeden Karalar, "Hayal Park’tan ASKİ’ye gitmek isteyen bir vatandaşımızın, toplu taşıma aracını bekleyip, işini halledip dönmesi yaklaşık 4 saatini alır. Zaman dünyada paradan önemlidir. Zamanı iyi kullanamayan hiç kimsenin başarılı olma şansı yok" diye konuştu.
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINA ÇAĞRI

Karalar, 29 Ekim’de, saat 18.30’da Büyükşehir Belediyemizin önünde toplanacaklarını da belirterek, "Uğur Mumcu Meydanı’na yürüyeceğiz. Bence Türkiye’nin en iyi seslerinden biri olan Göksel’in konserini saat 20.00’de gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet Bayramımızı büyük coşkuyla kutlayacağız"dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı