Merkez Yüreğir Belediyesi zabıta ekipleri esnafa gül dağıttı

Yüreğir Belediyesi zabıta ekipleri esnafa gül dağıttı

Paylaş
Yüreğir Belediyesi zabıta ekipleri esnafa gül dağıttı

Yüreğir Belediyesi zabıta ekipleri esnafa gül dağıttı

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında esnafa gül dağıttı.
Yüreğir Belediyesi zabıta ekipleri, bu yıl 195. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Zabıta Teşkilatı Zabıta Haftası etkinlikleri çerçevesinde Orhan Kemal Bulvarı’nda esnaf ve vatandaşlara gül dağıttı. Zabıtaları ellerinde güllerle gören esnaf şaşkınlıklarını gizleyemedi. Her zaman görevleri gereği işyerlerini denetlemek için gelen zabıta ekiplerini bu kez çiçeklerle karşısında gören esnaf, Zabıta Haftası olduğunu öğrenip gülü alınca mutlu oldu. Vatandaşların ve esnafın takdirini toplayan Yüreğir Belediyesi zabıta ekipleri girdikleri işyerlerinde günün anlamına dair bilgi de verdi.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Yüreğir'imizin sağlığı, güveni ve huzuru için gece gündüz çalışan zabıta teşkilatımıza gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerine yer vererek zabıta haftasını kutladı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı