Merkez Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, mazbatasını aldı

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, mazbatasını aldı

Paylaş
Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, mazbatasını aldı

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, mazbatasını aldı

Erkan ALTUNTAŞ / AKSARAY, (DHA)- AKSARAY Belediye Başkanı Evren, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde ikinci kez seçilmesinin ardından mazbatasını alarak göreve başladı.

Haberin Devamı

Aksaray'da, 167 bin 516 seçmen, 507 sandıkta oy kullandı. 115 bin 096 oy geçerli, 6 bin 165 oy ise geçersiz sayıldı. Sonuçlara göre, AK Parti'nin adayı Enver Dinçer, yüzde 38,34 oranla 42 bin 769 oy, MHP'nin adayı İrfan Çıtak’da yüzde 28,72 oranla 33 bin 331 oy aldı. Enver Dinçer, 9438 oy farkla seçimi kazandı.

Evren Dinçer, İl Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı. Dinçer, Aksaray halkına teşekkür ederek, " Aksaray’ımıza hizmet yolculuğuna başlıyoruz. Bu vesile ile bize desteklerini esirgemeyen her zaman güvenen arkamızda, yanımızda olan zor günümüzde yanımızda olan tüm hemşerilerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Büyük bir sorumluluk, çok onurlu ve şerefli bir görev cenabı Allah bize ikinci dönemde de tekrar Aksaray’a hizmetkarlık görevi nasip etti hemşerilerimizin destekleriyle. Bize düşen görev bundan sonra da 250 bin vatandaşımızın hepsini ayrı ayrı kucaklayarak hepsini ayrı ayrı dinleyerek hizmetlerimize devam etmek.''dedi. (FOTOĞRAFLI ) (DHA)

Haberin Devamı