Merzifon Amasya’da 'Bu yolda sana çok güveniyoruz' denetimi

Amasya’da 'Bu yolda sana çok güveniyoruz' denetimi

Paylaş
Amasya’da 'Bu yolda sana çok güveniyoruz' denetimi

Amasya’da 'Bu yolda sana çok güveniyoruz' denetimi

Şerife Serap KARA/MERZİFON(Amasya), (DHA) - AMASYA'da  yaklaşan Kurban Bayramı öncesi polis ekipleri tarafından “Bu yolda sana çok güveniyoruz” sloganı ile denetim yapıldı.

Merzifon ilçesi uygulama noktasında gerçekleşen denetimlere Amasya Valisi Mustafa Masatlı, İl Jandarma Komutanı Ayhan Aygün, İlçe Kaymakamı Ali Güldoğan ve Trafik Şubeden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ferda Yılmaz katıldı. Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların sevdikleri ile huzurlu ve güvenli bir bayram geçirebilmeleri için tedbir alan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri ile birlikte Vali Mustafa Masatlı, araçları tek tek durdurarak sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

'TEMENNİMİZ VE DİLEĞİMİZ KAZALARIN YAŞANMAMASI'

Sürücü ve yolculara trafik kurallarına uymalarını, can kayıplarını ve yaralanmaları en aza indiren emniyet kemerini takmalarını tavsiye eden Vali Masatlı, "Özellikle trafiğin yoğun olduğu dönemlerde denetime çıktık. Bu bayramdaki sloganımız 'Bu yolda sana çok güveniyoruz.' Tüm vatandaşlarımızdan emniyet kemerini takmalarını ve kurallara uymalarını bekliyoruz. Amasya’da trafik yönünden önem arz eden yerlerde tedbirlerimizi almış durumdayız. Yolculuklarda emniyet kemeri kazalarda can kaybını, diğer taraftan hasarı önlemede önemli bir koruyucu etken. Tabi ki şerit ihlali diğer taraftan yayalara öncelik verilmesi de dahil bunlarda bu kapsam içerisinde bizim denetimlerimizde öncelik verdiğimiz hususlar. Yayalar bizim her bakımdan kırmızı çizgimiz. İnşallah Kurban Bayramımızda da tüm vatandaşlarımız güvenli bir şekilde seyahat ederler ve hiç kaza olmaz. Temennimiz ve dileğimiz budur. Bütün vatandaşlarımızın yaklaşan Kurban Bayramını tebrik ediyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı