Yenimahalle 'İki Bekar' adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu

'İki Bekar' adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu

Paylaş
'İki Bekar' adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu

'İki Bekar' adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi tarafından ünlü komedi yazarlarından Sam Bobrick'in yazdığı Two Single People adlı oyundan uyarlanan 'İki Bekâr' tiyatro oyunu, Başkentli tiyatro severler için sahnelendi.
Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde sahnelenen oyunu Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar ve çok sayıda vatandaş izledi. 3 bine yakın tiyatro severin izlediği oyunda, usta sanatçı Emre Kınay ve Evrim Alasya muhteşem performanslarıyla büyük beğeni topladı. Shanette ile Jack'in komik hikâyesinin anlatıldığı 2 perdelik oyunda, Duru Tiyatro'nun orkestrası Durucazz’ın canlı müzikleri eşliğinde kafadan çatlak bir kadının takibe aldığı adamı bıktırana kadar kovalaması, yemek daveti, restoran, stadyum, kıyafet balosu ve kafe gibi mekânlarda seyirciye aktarıldı. Oyunun son şarkısını Başkan Yaşar ile birlikte söyleyen usta oyuncu Emre Kınay, "Tiyatro grubu olarak ilk defa 2 bin 800 kişiye oynadık. Kültüre, sanata verdiği destekten ötürü Başkan Yaşar'a ve oyunumuza geniş katılım gösteren sanatseverlere teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Yaşar ise, "Yenimahalle Belediyesi olarak, Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara'da, Türk tiyatrosuna yaptığımız salonlarla hizmet vermekten mutluluk ve onur duyuyoruz. Yenimahalle kültürün ve sanatın ilçesidir. Vatandaşın sanatla buluşmasına imkân sağlıyor, bu amaçla her yıl onlarca etkinlik düzenliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı