Antalya AGSEM'de korona tedbirli müzik keyfi

AGSEM'de korona tedbirli müzik keyfi

Paylaş
AGSEM'de korona tedbirli müzik keyfi

AGSEM'de korona tedbirli müzik keyfi

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi'nde (AGSEM) müzik eğitimi alan çocuklar, uzun bir aradan sonra bir araya gelip yeteneklerini ortaya koydu. Müzik dolu keyifli dakikalar yaşanırken, 'Bahara Merhaba' denildi.
Konyaaltı ilçesindeki AGSEM'de korona salgınından dolayı ara verilen mini konserlere yeniden başlandı. Pandemi kurallarına uygun her türlü tedbirin alındığı merkezin bahçesinde bahar ayı müzikle karşılandı. Açık hava sahnesinde müzik öğretmenlerinin gözetiminde piyano başına geçen, gitar, keman, flüt, bateri gibi birçok enstrümanları çalan öğrenciler, neşeli şarkıları hep bir ağızdan söyledi. AGSEM'in kurucu müdürü Sıla Beliz Tepe Burgaud, "Merkezimiz, sanatın iyileştirici güzelliğiyle, harika kadrosuyla, öğrencileriyle, velileriyle müzik sanatını sevdirme, yaygınlaştırma çabası gösteriyor" dedi. AGSEM'in kurucu müdürü Tepe Burgaud sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bahar konserlerimizi her yıl geleneksel olarak gerçekleştiriyoruz. Geçen yılki konserimizi pandemiden dolayı önceki yıllara ait konserlerin video kayıtlarını sosyal medya da paylaşarak gerçekleştirdik. Bu yıl da 'önce sağlık' diyerek her türlü önlemi alsık, mesafeli, maskeli bir şekilde açık hava da yetenekli çocuklarımızı sahneye çıkardık. 'Bahara Merhaba' adlı konserimiz yılın ilk konseri oldu. Yaz ayları süresince açık hava konserlerimizi sürdüreceğiz. Çocuklarımıza, velilerimize keyifli dakikalar yaşatacağız. Merkezimizin faaliyetlerini sürdürebilmesine destek olan öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz."
AGSEM kurucu müdürü Tepe Burgaud, sahne alan başarılı öğrencilerine teşekkür belgesi de sundu.
AGSEM'de müzik yanında resim, seramik, heykel çalışmaları da yapılıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı