Antalya Antalya Moda Haftası başladı

Antalya Moda Haftası başladı

Paylaş
Antalya Moda Haftası başladı

Antalya Moda Haftası başladı

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - BU yıl ikincisi düzenlenen Antalya Moda Haftası- Fashion Week, Türk modacıların 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarının tanıtıldığı defileyle başladı.
Antalya Moda Haftası, moda tasarımcıları Burcu Kandemir, Selen Dalkıran ve Nilüfer Korkmaz 2019 İlkbahar- Yaz kreasyonlarının tanıtıldığı defile ile başladı. Emy Organizasyon & Ajans'ın 37 mankeninin podyuma çıktığı defileyi çok sayıda moda tutkunu izledi. İlk olarak podyuma Burc3u Kandemir'in tasarımlarıyla çıkan mankenler, ardından Selen Dalkıran'ın koleksiyonunu tanıttı. Gecenin finali ise Nilüfer Korkmaz'ın tasarımlarıyla yapıldı.
Antalyalı moda severler, koleksiyonlara tam not verdi. Defilenin her anını cep telefonlarıyla kayıt altına alan kadınlar, alkışlarıyla modacılara ve mankenlere destek verdi.
Antalya Moda Haftası, Norveçli tasarımcı Shervin Najafpour, Azerbaycanlı Fakhriya Khalafoa, Lübnanlı modacı Abed Mahfouz ve Güler Baysal'ın koleksiyonlarının tanıtıldığı ikinci gün defilesi ile devam edecek. Etkinlikler 8 Mart'ta sona erecek.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı