Demre Yavu mahalle sakinleri iftarda buluştu

Yavu mahalle sakinleri iftarda buluştu

Paylaş
Yavu mahalle sakinleri iftarda buluştu

Yavu mahalle sakinleri iftarda buluştu

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - DEMRE Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği, 'Ramazan Ayında İftar Buluşmaları adlı etkinliğin ilki Yavu Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Demre Belediyesi'nin Ramazan Ayı İftar Buluşmaları adlı etkinliğnde Yavu mahallesindeki iftara Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Yavu Mahalle Muhtarı Yaşar Palaz, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Günay, Antalya Büyükşehir ve Demre Belediye Meclisi Üyesi Recep Karatop, Demre Belediye Meclisi üyeleri Gülsüm Cengiz, Muhammet Tural, Halil İbrahim Kayak, Önder Özkal, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, İYİ Parti Başkan Yardımcısı Salih Kocaömeroğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

İftar sonrasında etkinliğe katılanlar çay ikram edildi. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Bu yıl ilk iftar buluşmamızı, ilçemizin batısındaki Yavu mahallemizin insanlarıyla başlattık. Ramazan ayı paylaşma, dayanışma, sevgi ve hoşgörü ayı. En güzel paylaşma, en güzel sohbet iftar sofralarında yapılır. Bu sofralarda samimiyet, dostluk vardır. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı