Döşemealtı Su şebekesi tamir edilirken doğalgaz hattını patlattılar

Su şebekesi tamir edilirken doğalgaz hattını patlattılar

Paylaş
Su şebekesi tamir edilirken doğalgaz hattını patlattılar

Su şebekesi tamir edilirken doğalgaz hattını patlattılar

 

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde ASAT ekipleri, patlayan su borusu tamiratı sırasında doğalgaz evsel bağlantı hattını patlattı.
Olay Çıplaklı Mahallesi 544 Sokak üzerinde meydana geldi. ASAT ekipleri mahalledeki bir içme suyu şebekesinde meydana gelen patlağı tamir etmek icin çalışma başlattı. Ekiplere ait kepçenin kazı yaptığı esnada mahalleden geçen doğalgaz evsel bağlantı ana hat borusu patladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve yetkili firmanın teknik servis ekipleri sevk edildi. Patlamanın olduğu bölge güvenlik şeridiyle çevrilerek araç ve yaya geçişine kapatıldı. Olayın görgü tanığı ve mahalle sakini Murat Çelik, "Burada su borusu patlamıştı. ASAT'a bilgi verdik ve çalışma için geldi. Çalışma yapan ekibe buradan doğalgaz boru hattı geçtiği bilgisini verdik. Ekip daha öncede burada çalışma yapmış. Borunun birinden haberdarmışlar. Ancak buradan iki hat geçiyormuş ve diğerini bilmiyorlarmış. Çalışırlarken boru hattını patlattılar" dedi.
Bölgeye gelen doğalgaz şirketine bağlı ekip, ilk olarak gaz akışını kesti. Ekipler patlayan doğalgaz boru hattını tamir etti. Doğalgaz kaçağın nedeniyle bölgeyi saran yoğun gaz kokusu kısa süreli korku ve paniğe neden oldu.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı