Antalya Rektör Özkan önerdi, ÜNIFM'de dünya müzikleri de çalacak

Rektör Özkan önerdi, ÜNIFM'de dünya müzikleri de çalacak

Paylaş
Rektör Özkan önerdi, ÜNIFM'de dünya müzikleri de çalacak

Rektör Özkan önerdi, ÜNIFM'de dünya müzikleri de çalacak

ANTALYA,(DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Radyosu UNIFM91.3, Rektör Prof.Dr.Özlenen Özkan'ın önerisiyle 'Dünya müziklerini' dinleyicisiyle buluşturacak.
Geçen haftalarda İletişim Fakültesi'ni ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, uygulama birimlerini gezdikten sonra UNIFM91.3'de canlı yayına konuk olmuştu. Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine mesajlar veren, "Öğrenciler olmadan kampüsün tadı yok" diyen Rektör Özkan, sözü programlara getirip, "Neden ülke müziklerine el atmıyorsunuz. Ülke müziği programı ile ele alınan ülke hakkında pek çok bilgiyi dinleyiciler ile paylaşabilirsiniz ve üniversitemiz radyosuna bu program ayrı bir hava verecektir" önerisinde bulunmuştu.
İLK BÖLÜM LATİN AMERİKA
UNIFM91.3 Genel Koordinatörü Öğretim Görevlisi Suat Erdöl, Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın program teklifini hayata geçirdiklerini söyledi. Erdöl, ilk ülke seçiminin Rektör Özkan'dan istediklerini, 'Dünya'nın Ritmi' adını verdiklerine programda Özkan'ın önerisiyle ilk olarak 'Latin Amerika Müziği'ni anlatacaklarını belirtti. Dünya'nın Ritmi adı verilen programda, ülkelerin müzik kültürleri anlatılacak. Programın yapımcılığını ve sunuculuğunu ise Cevher Selim Günday üstlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı