Serik Serik'te polis bayramı

Serik'te polis bayramı

Paylaş
Serik'te polis bayramı

Serik'te polis bayramı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK,(DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıldönümü kutlandı.

Serik ilçesi Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören Atatürk Anıtı'na İlçe Emniyet Müdürü Suat Esin tarafından çelenk konulması ile başladı. Günün anlamına ilişkin konuşmayı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Komiser Caner Yurdakul yaptı. Yurdakul, "Vatandaşımızın temel hak ve özgürlüklerini kullanabilmesi her şeyden önce toplumda dirlik ve düzenin yani güvenin sağlanması ile mümkündür. Bu kapsamda polis vatandaşların can ve mal emniyeti ile toplumun huzur ve güvenini sağlamak için büyük bir özveri içerisinde var gücüyle çalışmaktadır" dedi.

Konuşmanın ardından şiir ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Serik Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Belediye Başkanı Enver Aputkan ile Cumhuriyet Baş Savcısı Hüseyin Abdullah Aytekin tarafından verildi.

Tören sonunda polis teşkilatına uzun yıllar hizmet vermiş ve emekliye ayrılmış polis, bekçi ve teknisyene Kaymakam Şahin tarafından plaket verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı