Antalya Tütüncü: Gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz

Tütüncü: Gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz

Paylaş
Tütüncü: Gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz

Tütüncü: Gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmenin yolunun spora yönlendirmek olduğunu belirterek, “İşte bunun için belediyelerin spor kulüplerini çok önemsiyoruz" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, Kepezspor Futbol Takımını ağırladı. Cemil Meriç Kütüphanesi'ndeki ziyarete Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, teknik ekip ve futbolcular katıldı. Başkan Tütüncü, kütüphaneyi gezdirerek, işleyiş yapısını anlattı. Cemil Meriç Kütüphanesi'nin, köhne bir trafo binasından, gençlere ışık olacak bir kütüphaneye nasıl dönüştürüldüğü heyecanını paylaşan Tütüncü, bu süreçte Türk kütüphanecilik tarihin en büyük bağış kampanyasının gerçekleştirildiğini de sözlerine ekledi.

Kepez Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyün önem verdiklerini belirten Tütüncü, “Bizim gençlerimiz spor yapsınlar, bizim gençlerimiz sanatla ilgilensinler. Bizim gençlerimizden iyi basketbolcu da çıksın, voleybolcu da çıksın. Bizim gençlerimizin içerisinden iyi doktorlar, iyi avukatlar, mühendislerde çıksın. Bununla beraber bizim gençlerimizin içerisinden Picasso'lar, Mimar Sinan'lar çıksın. Osman Hamdi Beyler çıksınlar. Buna yönelik yapılan her çalışma çok önemli. Bunun yanında da sportif başarılarımızı da çok önemsiyoruz. Bir belediye her şeyden önce gençlerine ufuk göstermek zorunda. Biz gençlerimize ufuk göstereceğiz. Bizim gençlerimizin içerisinde ülke çapında yetenekli gençlerimiz vardır" diye konuştu.

Kepez Belediye Spor Kulübüne de başarılar dileyen Başkan Tütüncü, “İyi bir teknik ekibimiz var. Bizler de sizlere daha büyük heyecanla her türlü desteği sağlayacağız. Sizleri milli takım formasıyla görürsem tarifsiz bir mutluluk içinde olacağım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı