İncirliova İncirliova Belediyesi emekli olan 14 işçinin kıdem tazminatını ödedi

İncirliova Belediyesi emekli olan 14 işçinin kıdem tazminatını ödedi

Paylaş
İncirliova Belediyesi emekli olan 14 işçinin kıdem tazminatını ödedi

İncirliova Belediyesi emekli olan 14 işçinin kıdem tazminatını ödedi

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)-AYDIN'ın İncirliova İlçe Belediyesi'nde uzun yıllar çalıştıktan sonra emekliye ayrılan 14 işçi kıdem tazminatını aldı. Toplam 3 milyon 805 bin 129 TL olan kıdem tazminatı işçilerin hesabına aktarılırken, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'da işçi borçlarını ödediklerini sırada esnafın borcu olduğunu söyledi.

İncirliova Belediyesi geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan 14 işçi başkanlık makamında düzenlenen törenle kıdem tazminatlarına kavuştu. Belediye Başkanı Aytekin Kaya, kıdem tazminatları ödemek için eylül ayı meclis toplantısında onay aldı. İller Bankası'nın krediyi onaylamasıyla emekli olan 14 işçinin toplam 3 milyon 805 bin 129 TL olan kıdem tazminatı başkanlık makamında yapılan törenle hesaplarına aktarıldı.

İşçilerin ardından, esnaflara borçlarını ödeyeceklerini belirten Başkan Kaya, "İncirliova Belediyesi olarak işçilerimize olan 3 milyon 805 bin 129 TL tazminat borcumuzu ödedik. Artık işçisine, emekçisine borcu olmayan bir belediyeyiz. İşçilerimize, ailelerine alın teri olan bu para hayırlı ve uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla harcamayı nasip etsin. İşçi borcumuzu ödedik. Şimdi sıra esnaf borcumuzu ödemeye geldi" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı