İncirliova İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi, hizmet vermeyi sürdürüyor

İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi, hizmet vermeyi sürdürüyor

Paylaş
İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi, hizmet vermeyi sürdürüyor

İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi, hizmet vermeyi sürdürüyor

Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA)-AYDIN’ın İncirliova İlçe Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmadığını ve engelli, yaşlı, ağır kronik hastalığı bulunan vatandaşlarla yakından ilgilendiklerini kaydeden İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Biz büyük bir aileyiz. Ailemize en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
 
İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Saha çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden ekipler, talepleri dinliyor. Engelli, yaşlı ve ağır kronik hastalığı bulunan vatandaşlarla da yakından ilgilenen ekipler, ücretsiz hasta servisi, berber ve kuaför hizmetleri de sunuyor. İncirliova olarak büyük bir aile olduklarını dile getiren İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Her zaman söylüyorum. Biz İncirliova olarak büyük bir aileyiz. İlçemizde yaşayan 55 bin vatandaşımızın tamamı da bu ailemizin üyesi. Ailemizin hiçbir ferdini de yalnız bırakmamak, ihtiyaç duydukları her konuda yanlarında olmak, en büyük görevimiz. Zaten aile olmak da bunu gerektirir. Bu anlayışla Sosyal Hizmetler ekibimiz vatandaşlarımızın daima yanında. Ekibimiz, hane ziyaretlerinde vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyor, çözümü için belediyemizin ilgili birimine iletiyor. Engelli, yaşlı ve ağır kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızla yakından ilgileniyoruz, hasta servisi, berber ve kuaför hizmetlerimizle de daima yanlarında oluyoruz" diye konuştu.

Kaya, ücretsiz hasta servisi, berber ve kuaför hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların '02565851224' telefonundan 4111'i tuşlayarak, İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi’ne ulaşabileceklerini ifade etti.(DHA)
 

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı