Manyas Manyas’ta 23 Nisan kutlamaları

Manyas’ta 23 Nisan kutlamaları

Paylaş
Manyas’ta 23 Nisan kutlamaları

Manyas’ta 23 Nisan kutlamaları

Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir), (DHA)-BALIKESİR’in Manyas ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Manyas’taki kutlamalar Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülmuttalip Erek’in Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başlayan kutlamalar, İstiklal İlkokulu’nun
bahçesinde devam etti. Susurluk Kaymakamı ve Manyas Kaymakam Vekili Muammer Köken ile
Belediye Başkanı Tancan Barcin’in da katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Atatürk Ortaokulu Müdürü Erdal Daban’ın konuşmasıyla devam etti. Daban, “Atatürk, Türk milletinin yarınları da en güzel şekilde görebilmesi için, yarınların teminatı, geleceğimizin garantisi olan Türk çocuklarına, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurulduğu günü bayram olarak hediye etmiştir” dedi. Konuşmanın ardından öğrenciler şiir okurken, Nene Hatun Anaokulu ve İstiklal Anaokulu ile İlkokulu öğrencileri halkoyunları gösterisi sundu. Etkinlikler kapsamında en çok kitap okuyan 15 öğrenciye sembolik olarak bisikletlerinin teslimi gerçekleştirilirken, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı