Hasankeyf İlçe kongresini teknede yaptılar

İlçe kongresini teknede yaptılar

Paylaş
İlçe kongresini teknede yaptılar

İlçe kongresini teknede yaptılar

Arif ARSLAN/HASANKEYF (Batman), (DHA)- BATMAN'da ilçe kongrelerini gerçekleştiren DEVA Partisi, Hasankeyf İlçe Kongresi'ni 3 teknede gerçekleştirdi. Kongreye katılan DEVA Partisi Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen "Hep salonlarda yaptığımız kongre havasını bu kez teknede, farklı bir atmosferde gerçekleştirdik" dedi.
Gercüş ve Beşiri ilçe kongrelerini gerçekleştirilen DEVA Partisi, Hasankeyf İlçe Kongresi'ni diğerlerinden farklı olarak teknede yaptı. Kiralanan 3 teknede düzenlenen kongreye katılan DEVA Partisi Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Hasankeyf'te farklı bir kongreye imza attıklarını belirterek "Kongrelerimizi pandemi koşulları altında yapıyoruz. Hasankeyf İlçe Teşkilatı'mızdan gelen 'teknede kongre yapalım' önerisini benimsedik ve kiraladığımız üç teknede partililerin ilgi gösterdikleriü, farklı etkinlikle Hasankeyf Kongresi'ni gerçekleştirdik. Kongreler, bu süreçte böyle açık ortamlarda yapılmalı. Kongremiz tekne ortamında çok güzel geçti" dedi.
'TÜM İLÇELERDE TEŞKİLATLANACAĞIZ'
Ekmen, 81 ilde teşkilatlandıklarını ifade ederek "İlçe teşkilat sayımız ise 700'ü buldu. Yıl sonuna kadar tüm ilçelerde teşkilatlanacağız. Ayrımcılık yapmayan ve her kesimi kucaklayan bir hareketiz. Hep sahadayız. Ağrı'nın Patnos ilçesinde 1000'inci üyemizi yaptık. Genel Başkan Ali Babacan'ın ekonomideki iyi hatıraları, demokrat duruşu ve Kürt soruna bakışı seçmenlerin de dikkati çekiyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı