Merkez Bitlis'te iftar sonrası poliklinik hizmeti

Bitlis'te iftar sonrası poliklinik hizmeti

Paylaş
Bitlis'te iftar sonrası poliklinik hizmeti

Bitlis'te iftar sonrası poliklinik hizmeti

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS Devlet Hastanesi yönetimi aldığı kararla iftar sonrası poliklinik hizmeti vermeye başladı. Uygulamanın Bitlis ve ilçelerinde bir ilk olduğunu belirten Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serhat Göçüncü, kendisi ve başhekim yardımcılarının da hafta içinde poliklinik hizmeti verdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Bitlis Devlet Hastanesi'nde ramazan ayı boyunca iftardan sonra saat 20:00-22:30 saatleri arasında iç hastalıklar, kadın doğum, çocuk hastalıkları, ortopedi ve enfeksiyon hastalıkları alanında hizmet verilecek. Başhekim Göçüncü, iftar öncesi poliklinik hizmeti alamayarak mağdur olan ve bölgenin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak iftar sonrası poliklinik hizmeti vermeye başladıklarını belirterek, "Bölgemizin Ramazan ayına hassasiyetini bildiğimiz için gündüz mağdur olan hastalara gece bu kolaylığı sağlamak için aldığımız bir karardı. Burada poliklinik açan hekimlerimize teşekkür etmek istiyorum. Bu hizmetin herhangi bir maddi karşılığı yok. Akşam 2,5 saat MHRS ile hasta bakıyorlar. Bu hizmetin Bitlis’te ilk olduğunu da belirtmek istiyorum." dedi.

Haberin Devamı

Başhekim Göçüncü, bu uygulamayı vatandaşlara sosyal medya üzerinden yaptıkları bilgilendirmelerle duyurduklarını da belirterek, “Gelen hasta sayısı fazla. Bu hizmet bölgede ilk olduğu için ilerleyen günlerde hasta sayısında artış olacaktır. Bu uygulama, acil polikliniğinin yükünü de azaltacak. Bu açıdan da önemli bir hizmet olduğunu düşünüyoruz. Uygulamanın hayata geçmesinde bizlere destek olan İl Sağlık Müdürü, Uzman hekimlerimiz, hastane yönetimi ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI