Mengen Deprem bölgesindeki okulun yapımı için yaptıkları resimleri sattılar

Deprem bölgesindeki okulun yapımı için yaptıkları resimleri sattılar

Paylaş
Deprem bölgesindeki okulun yapımı için yaptıkları resimleri sattılar

Deprem bölgesindeki okulun yapımı için yaptıkları resimleri sattılar

Yurdaer ÖZTÜRK/MENGEN/(Bolu),(DHA) – BOLU’nun Mengen ilçesinde deprem bölgesine yapılacak bir okulun yapımına destek olmak için açılan sergideki resimler satışa sunuldu. Sergide 7’inci sınıf öğrencisi Elif Nur Kaçmaz’ın yaptığı tablo 21 bin TL’ye satıldı.
Mengen Ortaokulu tarafından deprem bölgesinde yapılacak bir okula destek vermek için Görsel Sanatlar Öğretmeni Yasemin Gencer rehberliğinde resim sergisi düzenlendi. Sergide öğretmenler ve öğrenciler tarafından yapılan 81 adet eserin 13 tanesi geliri deprem bölgesindeki bir okula gönderilmek üzere müzayede ile satışa çıkarıldı. Bolu Milli Eğitim Müdürlüğünün sergi salonunda düzenlenen sergide en çok beğeniyi 7’inci sınıf öğrencisi Elif Nur Kaçmaz’ın yaptığı ‘Gittiğim her yerde çiçek açacağım’ isimli resim aldı. Kaçmaz’ın yaptığı tablo müzayedede 21 bin TL’ye satıldı.
Yaptığı eserin 21 bin TL gibi bir fiyatla satılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Kaçmaz, “Çok heyecanlandım ve sevinçten ağladım. Yaptığım eseri alan kişiye çok teşekkür ediyorum. Depremzedeler için bir nebze katkıda bulunduğum için çok mutluyum. Kendimle gurur duydum” dedi.(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı