Mengen Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut mazbatasını aldı

Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut mazbatasını aldı

Paylaş
Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut mazbatasını aldı

Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut mazbatasını aldı

Yurdaer ÖZTÜRK/MENGEN(Bolu),(DHA)- BOLU'nun Mengen ilçesinde yeniden Belediye Başkanı seçilen Turhan Bulut, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Başkanı Kazım Karsu, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve partililer eşliğinde mazbatasını aldı.
Mengen'de yeniden belediye başkanı seçilen CHP'li Turhan Bulut mazbatasını aldı. Bulut'a mazbatasını alırken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve partililer de eşlik etti. Turhan Bulut, mazbatasını aldıktan sonra ilçe meydanında toplanan kalabalığa seslendi. Bulut yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in ortak bir ittifak oluşturmasıyla Türkiye'de seçimlere birlikte katıldık. Mengen'de de İYİ Parti'yle beraber Millet İttifakı'yla hareket ettik. 2014-2019 döneminde beraber çalıştığımız belediye personeline ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımı söz verdiğimiz projelerin yerine getirdiğimiz için çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir seçim süreci yaşadık. Şimdi başımız dik alnımız açık. Yoğun iki aylık bir süreç yaşadık. Biz Mengen'in yetiştirdiği olgun insanlarız. Biz her zaman bize yakışan siyaseti yapıyoruz. 5 yıl önce söz verdiğimiz gibi belediye makam kapısı hep açık olacak. Burada bana oy veren de vermeyen de herkes benim dostumdur. Kimseyi ötelemedik bu ilçede hiç kimse bana ‘Belediye Başkanı’na gittik siyasi kimliğime göre hareket etti’ diyemez." dedi.

Haberin Devamı