Karacabey Karacabey'de, 124 metruk binanın yıkımı gerçekleştirildi

Karacabey'de, 124 metruk binanın yıkımı gerçekleştirildi

Paylaş
Karacabey'de, 124 metruk binanın yıkımı gerçekleştirildi

Karacabey'de, 124 metruk binanın yıkımı gerçekleştirildi

Yasin KESKİN/karacabey,(Bursa)-(DHA)- BURSA'nın Karacabey İlçe Belediyesi,  yıkılmak üzere olup tehlike oluşturan 124 metruk binayı yıktı.  Belediye Başkanı Ali Özkan benzer binaların yıkımına devam edeceklerini açıkladı.

Karacabey Belediyesi, Canbalı Mahallesi ile ilçesinin kırsal mahallelerinden Uluabat ve Hüdavendigar Mahallelerinde bulunan metruk binaları yıkmaya devam ediyor. Belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kullanılmadıkları için tehlike oluşturup görsel kirliliğe yol açan toplam 124 metruk binayı, yasal işlemlerin ardından iş makineleriyle yıktı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yıkım çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.

Karacabey’i, altyapı ve üst yapı çalışmalarıyla, yaşanabilir bir kent yapmak için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Özkan, metruk binaların yıkımı konusunda vatandaşlardan olumlu geri dönüş aldıklarını kaydetti.  

Belediye Başkanı Ali Özkan, metruk binaların yıkılması için vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen teklifleri kendisinin özellikle değerlendirdiğini de sözlerine ekledi.

(DHA)

 

(FOTOĞRAFLI)

 

Haberin Devamı