Karacabey Karacabey'de, uyuşturucu ticareti yapan 2 kişi tutuklandı

Karacabey'de, uyuşturucu ticareti yapan 2 kişi tutuklandı

Paylaş
Karacabey'de, uyuşturucu ticareti yapan 2 kişi tutuklandı

Karacabey'de, uyuşturucu ticareti yapan 2 kişi tutuklandı

Yasin KESKİN/KARACABEY (Bursa), (DHA)- BURSA'nın Karacabey ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araçta bonzai ele geçiren ekipler, şüpheli G.B.(40) E.K. (25) ve M.E.T. 'yi (33) gözaltına aldı. G.B.'nin evinde yapılan aramalarda, 50 gram bonzai, ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Adliyeye çıkartılan şüphelilerden, M.E.T. adli kontrollük şartıyla serbest bırakılırken iki arkadaşı ise tutuklandı.

Haberin Devamı

Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kent içinde yaptıkları yol uygulamasında şüphe üzerine bir otomobil durdurdu. Araçta bulunan E.K., G.B. ve M.E.T.'nin yapılan üst aramasında, şeffaf poşet içerisinde 40 gram bonzai ele geçirdi. Polisler, uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmak suçundan kayıtları bulunan şüphelilerin evlerinde, savcılıktan alınan izin sonrası arama yaptı. G.B.'nin evinde yapılan aramalarda 50 gram bonzai, 1 adet tabanca bu tabancaya ait 6 adet fişek ile 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamanın ardından, 'Uyuşturucu ticareti yapmak' ve 'Ruhsatsız silah bulundurmak' suçlarından adliyeye çıkartılan şüphelilerden, G.B. ve E.K. tutuklanırken M.E.T. ise adli kontrollük koşuluyla serbest bırakıldı. (DHA)

Haberin Devamı

(FOTOĞRAFLI)