Orhaneli Belediye Başkanı Dündar, Reyhan esnafı ile buluştu

Belediye Başkanı Dündar, Reyhan esnafı ile buluştu

Paylaş
Belediye Başkanı Dündar, Reyhan esnafı ile buluştu

Belediye Başkanı Dündar, Reyhan esnafı ile buluştu

Hasan BOZBEY/BURSA(DHA)-BURSA'nın Osmangazi İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Dündar, Reyhan esnafıyla bir araya gelip kahvaltı yaptı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Reyhan pazarcı esnafı ile kahvaltı yaptı. Reyhan Mahallesi Bayraklı İş Hanı’nda gerçekleşen buluşmada pazarcı esnafı, Belediye Başkanı Dündar'ı ilgiyle karşıladı. Neşeli geçen buluşmada Başkan Dündar, sürprizle karşılaştı. Aynı handa 15 yıl önce Başkan Mustafa Dündar ile çektirdiği fotoğrafı gösteren Tuzpazarı Mahalle Muhtarı Ferruh Sevimgil, yıllar sonra aynı pozu verince hatıralar tazelendi.

Kahvaltı sonrası pazarcı esnafı ziyaretinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı'na teşekkür etti. Dündar ise yaptığı kısa konuşmada, “Biz Osmangazi ilçemizde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Sürekli vatandaşlarımız ve esnafımızın yanındayız. Çarşı bizim ekonomimizin can damarı. Tarihi çarşılarımızı yeniden cazibe haline getirmek için birçok proje yapıyoruz. Esnafımızın talep ve ihtiyaçlarına göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Reyhan pazarcı esnafımız da bizi çok güzel ağırladı. Tuzpazarı Muhtarımız Ferruh Sevimgil’in 15 yıl önce yine burada çektirdiğimiz fotoğrafı göstermesiyle hatırlarımız yeniden canlandı. Yıllardır hep birlikte güzel bir gönül birliğimiz var. Birliğimiz daim olsun.” dedi.

Belediye Başkanı Dündar kahvaltı sonrası gezdiği pazar yerinde vatandaşlarla da sohbet etti. (DHA)

 

(FOTOĞRAFLI)

 

 

 

Haberin Devamı