Yıldırım Başkan Aktaş sahuru, Uyumayan Kütüphane’de ders çalışan gençlerle yaptı

Başkan Aktaş sahuru, Uyumayan Kütüphane’de ders çalışan gençlerle yaptı

Paylaş
Başkan Aktaş sahuru, Uyumayan Kütüphane’de ders çalışan gençlerle yaptı

Başkan Aktaş sahuru, Uyumayan Kütüphane’de ders çalışan gençlerle yaptı

Mine AK/BURSA, (DHA)-BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’ndeki sahur programında gençlerle buluştu.

Haberin Devamı

Ramazan ayının ilk gününün heyecanını vatandaşlarla birlikte yaşayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya ve meclis üyeleriyle birlikte Çelebi Mehmet Mahallesi’ni ziyaret etti. Daha sonra kıraathanede mahalle sakinleriyle bir araya gelen Aktaş ve Yılmaz, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek not aldı. “Birileri mahalle mahalle gezip ‘Yıldırım’ı Nilüfer gibi yapacağız’ diyor, bu aldatmaca” diyen Başkan Aktaş, Nilüfer ilçesinin düz ovada siteler halinde büyüdüğünü, Yıldırım’ın ise plansız bir şekilde tek katlı müstakil olarak genişlediğini belirtti. Öncelikle imar konusunun halledilmesi gerektiğini anlatan Aktaş, doğalgaz konusunu hallettiklerini, bundan sonra mahallenin eksikliklerini hızlı bir şekilde gidereceklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Başkan Alinur Aktaş, daha sonra Yıldırım Belediyesi Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’ne geçerek ders çalışan gençleri ziyaret etti. Sınavlara hazırlanan gençlerle sohbet edip internet paketi hediye eden Başkan Aktaş, sahurunu da gençlerle birlikte yaptı. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Nilüfer Belediyesi başkan adayı Celil Çolak ve meclis üyelerinin de katıldığı buluşmaya, Orkestra Şube Müdürlüğü Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası sanatçıları da performanslarıyla renk kattı. Gençlerle sohbet edip, hayallerini dinleyen Aktaş, kütüphaneye gelip geç saatlere kadar çalıştıkları için tebrik ettiği gençlere, “İnanmak, başarmanın yarısıdır. Başarma arzusuyla buradasınız. Üniversite diploması tek başına bir şey ifade etmiyor. Kendinizi muhakkak yetiştirin. İnsan ilişkilerine önem verin. Kendinizi devlet kurumunda çalışmak için şartlamayın. Bizler çok güçlü ve genç bir ülkeyiz. Kendinize, ailenize, şehrinize ve ülkenize güvenin” diyerek nasihat verdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI