Denizli Denizli turizmini karikatüre yansıttılar

Denizli turizmini karikatüre yansıttılar

Paylaş
Denizli turizmini karikatüre yansıttılar

Denizli turizmini karikatüre yansıttılar

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin 2'ncisini düzenlediği ve turizm konusunun işlendiği Ulusal Karikatür Yarışması'nın sonuçları açıklandı. Dereceye giren eserler Denizli Büyükşehir Belediyesi 3'üncü Kitap Fuarı'nda sergilenecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Ulusal Karikatür Yarışması sonuçlandı. 3 kategoride düzenlenen ve 317 kişinin katıldığı yarışmada 415 eser beğeniye sunuldu. Eserler, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Karikatüristler Savaş Ünlü, Şevket Yalaz, Abdülkadir Uslu, Mehmet Selçuk, Altan Özeskici, Ali Şur ve Kübra Deligöz'ün yer aldığı jüri tarafından değerlendirildi. "Denizli'de Turizm" konusunun işlendiği karikatür yarışmasında, 9-14 yaş kategorisinde birinciliği Seymen Can Arpaçay, ikinciliği Başak Başer ve üçüncülüğü ise Beren Kaya elde etti. 15-18 yaş kategorisinde birinciliği Buse Nergiz Bahar elde ederken, Emir Umut Er ikinci ve Yiğit Dağ ise üçüncü seçildi. 18 yaş üstü kategoride ise birinci Mümin Durmaz, ikinci Ömer Çam ve üçüncü ise Ahmet Aykanat oldu. Büyükşehir Belediyesi 2'nci Ulusal Karikatür Yarışması'nın birincileri 3000, ikincileri 2500, üçüncüleri ise 2000 lira ile ödüllendirildi.

Dereceye giren karikatüristlere ödülleri Denizli Büyükşehir Belediyesi 3'üncü Kitap Fuarı'nın açılışında verileceği bidirildi. Ödül töreninin ardından dereceye giren karikatürler fuar alanında sergileneceği kaydedildi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberin Devamı