Erzincan Erzincan'da 2 tutuklama

Erzincan'da 2 tutuklama

Paylaş
Erzincan'da 2 tutuklama

Erzincan'da 2 tutuklama

Muzaffer KOŞAN / ERZİNCAN,(DHA)- ERZİNCAN'da polis uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 58 kilo 500 gram esrarın bir türü olan skunk maddesi ele geçirildi. Yakalanan uyuşturucu madde ile ilgili 2 kişi tutuklandı.

Haberin Devamı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmada; Akyazı Polis Uygulama Noktasında durdurulan 06 plakalı bir araçta yapılan aramada 58 kilo 500 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu sevkiyatını gerçekleştiren K.G.'nın alınan ifadesinden sonra yapılan geniş çaplı çalışma neticesinde uyuşturucu maddeleri aldığı değerlendirilen O.K. Erzurum’da, T. K.'da Bingöl'de yakalandı.

K.G., O.K.. ve T.K., Türk Ceza Kanunu 188 inci maddesince “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan işlem yapılarak çıkarıldıkları mahkemece T.K. adli kontrol serbest bırakılırken, K.G (61), O.K (37) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI