Merkez Erzurum Barosu Avukatları 100'üncü yıl için söylediler

Erzurum Barosu Avukatları 100'üncü yıl için söylediler

Paylaş
Erzurum Barosu Avukatları 100'üncü yıl için söylediler

Erzurum Barosu Avukatları 100'üncü yıl için söylediler

ERZURUM Barosu Avukatları, Cumhuriyetin 100'üncü yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla muhteşem bir klip hazırladı.

Haberin Devamı

Erzurum'da hazırlanan klipte, kentin tarihi ve turistik mekanlarında mikrofon karşısına geçen avukatlar tüm hünerlerini sergiledi. "Bir başkadır benim memleketim" şarkısını seslendiren avukutlar zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Avukatların 100'üncü yıla özel olarak hazırladığı klip paylaşıldığı sosyal medyada ise izlenme rekoru kırdı.

Erzurum Barosu Başkanı Talat Göğebakan yaptığı açıklamasında, "Cumhuriyetin temellerinin atıldığı şehrin Barosu olarak Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Cumhuriyet gibi paha biçilmez bir hazineyi Anadolu insanına miras bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu uğurda şehit ve gazi olmuş tüm vatanseverleri saygı ve minnetle anıyoruz. Ayrıca, Erzurum Barosu'nun kültür mirasına böylesine anlamlı bir eser kazandırmak için emek veren tüm meslektaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı