Merkez Öğretmenlerden öğrencilere kestane sürprizi

Öğretmenlerden öğrencilere kestane sürprizi

Paylaş
Öğretmenlerden öğrencilere kestane sürprizi

Öğretmenlerden öğrencilere kestane sürprizi

Turgay İPEK / ERZURUM, (DHA)- ERZURUM'da bir okulun öğretmenleri, öğrencilerine kestane sürprizinde bulundu. Öğrenciler, kendileri için okul bahçesine getirilen kesteneci önünde uzun kuyruk oluşturdu. Sırayla aldıkları kestaneleri büyük bir zevkle yiyen öğrenciler, öğretmenlerine teşekkür etti.

Haberin Devamı

Palandöken ilçesindeki 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Kemal Yavuçkal ile öğretmenler, öğrencilere kışın insanın içini ısıtan kestane sürprizinde bulundu. Anlaştıkları bir kestaneciyi güneşli havada okulun bahçesine getiren okul yönetimi ve öğretmenler, pişirilen sıcak kestaneleri öğrencilere dağıttı. Okul Müdürü Kemal Yavuçkal, "Okula bir ay önce müdür olarak atandım ve öğrencilerimizin mutluluğu için öğretmenlerimizle birlikte çalışmaya koyulduk. Bugün de okulumuzun 225  öğrencisine kestane ikramında bulunduk. Erzurum'a kar yağdı. Havanın güneşli ancak soğuk olduğu bir günde onların içleri ısınsın dedik. İlerki günlerde öğrencilerimize bu gibi sürprizlerimiz yine olacak" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kestaneci önünde uzun bir kuyruk oluşturan okul öğrencilerinden Hifanur Korkmaz, "Kestaneyi çok seviyoruz. Buram buram kokan ve insanın içini ısıtan kestaneyi yemek çok güzel. Kar yağmadan bir kaç kez kestane yemiştim. ama okulda yemek bir başka güzel ve farklı oldu. Bize bu sürprizi yapan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Sınıflarından öğretmenleri eşliğinde okul bahçesine getirilerek kestaneci önünde sıraya giren öğrencilere 1 saat içinde 25 kilo kestane dağıtıldı.