Reyhanlı Reyhanlı Eğitim Kampüsü’nde mezuniyet töreni

Reyhanlı Eğitim Kampüsü’nde mezuniyet töreni

Paylaş
Reyhanlı Eğitim Kampüsü’nde mezuniyet töreni

Reyhanlı Eğitim Kampüsü’nde mezuniyet töreni

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Reyhanlı ilçesindeki Eğitim Kampüsü’nde eğitim öğretim yılının sona ermesiyle mezun olan 40 öğrenci için diploma töreni düzenlendi.
Dünyanın 23 farklı ülkesinden gelen öğrencilerin eğitim gördüğü Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Reyhanlı Eğitim Kampüsü’nde 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle mezun olan 40 öğrenci düzenlenen törenle diploma aldı. Törende, öğrenciler tarafından hazırlanan yöresel oyunlar, şiir dinletisi, karate ve tiyatro gösterileri de sahnelendi. Reyhanlı Eğitim Kampüsü Koordinatörü Hamza Dinçer, yaptığı açıklamada, başarılı bir eğitim yılının ardından diploma almaya hak kazanan öğrencilerini tebrik etti.  Dinçer, kampüsün ikinci dönem mezunlarını verdiğini belirterek, ‘‘2017 yılında faaliyetlerine başlayan Reyhanlı Eğitim Kampüsümüz, bünyesindeki Uluslararası Ebu Ubeyde Anadolu İmam Hatip Lisesi aracılığıyla dünyanın 23 farklı ülkesinden gelen öğrenciye eğitim imkanı sunmaktadır. 4 yıllık lise programımızın ardından geçtiğimiz yıl ilk mezunlarımızı vermiştik. Bu yılda ikinci dönem mezunlarımızı veriyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz’’ dedi.
Diplomalarını okul idarecileri, öğretmenleri ve protokol üyelerinden törenle alan öğrenciler, mezuniyet kıyafetleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı